Φουρέιρα: Απαντά στις φήμες με σέξι φωτογραφία!

11.12.2014
Βουίζει ο τόπος τις τελευταίες δύο μέρες για τον πραγματικό λόγο που χώρισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς. Η τραγουδίστρια δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη ότι έχουν χωρίσει εδώ και δύο μήνες, αλλά αν τα βάλεις κάτω τα κουκιά δεν βγαίνουν.

Το δημοσίευμα του govastileto επιμένει ότι η τραγουδίστρια βγαίνει με τον εφοπλιστή εδώ κι ενάμιση μήνα. Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φουρέιρα, τον γνώρισε 15 μέρες μετά τον χωρισμό. Έλα, όμως, που ο Σαμαράς βρέθηκε στην Ελλάδα πριν ένα μήνα (γύρω στις 15 Νοεμβρίου) με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών. Μάλιστα, τις μέρες εκείνες το ζευγάρι είχε απαθανατίσει ο φακός του παπαράτσι σε καφέ, ενώ τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ταξίδι - αστραπή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η αγαπημένη του!

Άρα, οι 2 μήνες που φέρεται να είπε στη Σταμάτη δεν βγαίνουν στο λογαριασμό. Εκτός και αν διατηρούν καλές σχέσεις και πήγαν για ένα καφεδάκι! Αλλά, μεταξύ μας, αυτό από τα μηνύματα στα social media και κυρίως του Σαμαρά, δεν προκύπτει πουθενά...

Και όσο ο τόπος βουίζει και οι πάντες σχολιάζουν με ειρωνική διάθεση την... απιστία της Φουρέιρα ή έστω ότι παράτησε τον "Σαμ" για χάρη του εφοπλιστή, εκείνη απαντά με μία σέξι φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο γυμναστήριο για τις ανάγκες φωτογράφησης και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με κολάν και μπουστάκι, που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο σώμα της.