Η Βλαντή ξεσπά για το δεσμό της με τον Κατρανίδη

11.12.2014
Η παράσταση του Δάνη Κατρανίδη και της Παναγιώτα Βλαντή, «Σκηνές από ένα γάμο» παίζεται για δεύτερη χρονιά, οι φήμες για τη σχέση τους δεν έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν αλλά οι δυο τους αποφεύγουν να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα.

Στην τελευταία της συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση ενώ μίλησε επίσης και για το τέλος του πολύχρονου δεσμού της με τον Νίκο Ράπτη.

«Ήξερα πως τα δημοσιεύματα είναι μέρος της δουλειάς μου όπως ήξερα πως και αυτά που αναφέρθηκαν για το χωρισμό μου κάποια στιγμή θα σταματούσαν. Όσο για το Δάνη όλα ξεκίνησαν λόγω της συνεργασίας μας. Και εγώ και αυτός τα έχουμε αρνηθεί. Το κακό με αυτού του τύπου όμως τα δημοσιεύματα είναι πως δεν αφορούν μόνο εμάς αλλά και τους ανθρώπους δίπλα μας» δήλωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως με τον Ράπτη με τον οποίο ήταν μαζί οχτώ χρόνια μαζί, παραλίγο να παντρευτούν αλλά δεν έγινε και στο τέλος βγήκε αληθινή. Όπως συμπλήρωσε, όταν χάνουμε τον θαυμασμό που νιώθουμε για κάποιον, ακολουθεί το στάδιο της αγάπης και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τελειώσουμε τη σχέση ακόμα κι αυτό είναι επίπονο.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τσακωθώ με τον άλλο. Θέλει πολύ αγώνα ο χωρισμός και μπορεί να πάρει και χρόνια. Αποφασίζεις να το κάνεις αλλά μετά σκέφτεσαι να δώσεις δεύτερη ευκαιρία παλεύεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο να πεις τέρμα.» τόνισε.