Πρώην συνεργάτης της Φουρέιρα: "Ποτέ δεν δόθηκε εντολή να κρύψει την καταγωγή της"

29.11.2014
Ένα από τα καυτά θέματα της σόουμπιζ αυτή την εβδομάδα ήταν το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξή της ότι κατάγεται από την Αλβανία, κάτι που είχε ακουστεί αρκετά χρόνια τώρα.

Σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια εξήγησε ότι ο λόγος που το έκρυβε τόσα χρόνια ήταν επειδή στις δισκογραφικές δεν ήθελαν καν να το ακούνε αφού «ήταν για εκείνους πολύ ταμπού».

Τώρα ο πρώην συνεργάτης της Ελένης, Ανδρέας Γιατράκος, έδωσε τη δική του απάντησε σε όσα είπε η σέξι τραγουδίστρια, γράφοντας στο προφίλ του στο Facebook:

«Αχ αυτό το κορίτσι...διάβασα σε αυτό το άρθρο πως με ''εντολή'' των ανθρώπων που ξεκίνησαν την καριέρα της Ελένης...δηλαδή,εγώ...δεν την άφησαν να πει την αλήθεια για την καταγωγή της...f*ckin B*LLSH*T. Δεν θέλω να πιστεύω πως η Ελένη είπε αυτά τα ψεματάκια...

Όλα αυτά τα χρόνια με ενοχλούσαν αρκετοί,δημοσιογράφοι να μιλήσω για αυτό το ''ανύπαρκτο'' θέμα...και πάντα αρνιόμουν να μιλήσω.

Δεν μπορώ όμως να διαβάζω μ@λ@κίες.

Εγώ ήμουν αυτός που έλεγα στην Ελένη να ειναι υπερήφανη για την καταγωγή της, όπως κάθε άνθρωπος.

Όταν ταξιδεύαμε για Κύπρο..με τις mystique δεν επιτράπηκε η επιβίβαση της Ελένης...εκεί το μάθαμε...

Ποτέ δεν δόθηκε εντολή να το κρύψει...τι να κρύψει άλλωστε?

Ευτυχώς όλοι όσοι ζήσαμε τις καταστάσεις τότε...ξέρουν.

Επειδή είμαι παιδί μεταναστών..και έχω βιώσει τον ρατσισμό στο πετσί μου,στη παιδική μου ηλικία..ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».