Συμβουλές από την personal trainer της Μαντόνα [photos]

26.11.2014
Η Μαντόνα πίνει πολύ νερό στο όνομα... της Νικόλ, της γυναίκας που την γυμνάζει σκληρά αλλά αποτελεσματικά!

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, η Νικόλ Γουινχόφερ (Nicole Winhoffer) έχει χτίσει πολλά σώματα, πρώτο και καλύτερο αυτό της Μαντόνα. Η όμορφη ασιάτισσα γυμνάστρια έγινε πρόσφατα το επίσημο πρόσωπο γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, με την υπογραφή της κορυφαίας σχεδιάστριας Στέλα Μακάρτνεϊ (Stella McCartney).

Έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την καριέρα της στα 17 ως χορεύτρια σε σόου στο Μπρόντγουεϊ. Η 30χρονη σήμερα Νικόλ, είναι κορυφαία γυμνάστρια και δουλεύει με την Μαντόνα από το 2009 αντικαθιστώντας την επίσης διάσημη τρέινερ, Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson).

Η Νικόλ ζει και αναπνέει τη γυμναστική και το fitness και είναι η προσωποποίηση της ενέργειας. Άλλα είναι και πολύ αυστηρή! Έτσι την περιγράφουν όσοι έχουν ιδρώσει πλάι της - μαζί τους και η επίσης πελάτισσα της Νικόλ, Στέλα Μακάρτνεϊ, που στα 43 της με τέσσερα παιδιά είναι μια κούκλα. Τι λέει η Νικόλ για το μυστικό του τέλειου σώματος; Σίγουρα πολύ νερό, και ένα ειδικό πρόγραμμα χορού... πάνω από όλα όμως συμβουλεύει να διασκεδάζεις την γυμναστική...

Περισσότερα στο www.nicolewinhoffer.com