Προς Θεού: Η Σπυροπούλου δεν είναι Μέγαιρα!

26.11.2014
Όσοι πιστεύατε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μέγαιρα, αυταπατάσθε! Είναι απλώς ένα κορίτσι 27 ετών που έτυχε να γίνει διάσημη σε νεαρή ηλικία. Συνεπώς το χαρακτηριστικό της μέγαιρας δεν συνάδει ούτε με την ηλικία της, αλλά ούτε και με τον χαρακτήρα της.
Δεν είναι απόμακρη. Δε ζει σε γυάλα (με χρυσόψαρα;). Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμπνέεται από τους συνεργάτες της, παίρνει, αλλά και δίνει πράγματα. Κανονικό αλισβερίσι δηλαδή, όπου όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Κάποιες φορές μπορεί να είναι απαιτητική, αλλά αυτό το κάνει μόνο γιατί αποζητά το καλό όλων.
Αυτά εν ολίγοις αποκάλυψε και εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ η διάσημη νεαρή τηλεπαρουσιάστρια.
Στην δε ερώτηση που σχετίζεται με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης απάντησε πως νιώθει ικανοποιημένη. Υπάρχουν πια πάρα πολλά προγράμματα, διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ σε σχέση με τα παρεμφερή, το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" δεν έχει μεγάλη διαφορά στα νούμερα. Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου προσπάθεια. Αν μη τι άλλο, δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω κατευθείαν τριαντάρια και σαραντάρια. Το κοινό ακόμα δεν με ξέρει, με δοκιμάζει. Από την άλλη, γίνεται τόσο μεγάλη αναπαραγωγή λάθος πραγμάτων καθημερινά που και ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Ωστόσο, το 13% και το 14% τηλεθέαση δεν είναι εύκολο νούμερο όταν απέναντι έχεις επιτυχημένες σειρές ή άλλες εκπομπές. Τώρα ξεκινάω»...