Η Άνιστον βρίζει το φιλαράκι της ελληνικά [βίντεο]

26.11.2014
Η διάσημη ηθοποιός είναι ελληνίδα και περήφανη για την καταγωγή της. Πόσες ελλήνικές λέξεις ξέρει δεν γνωρίζουμε αλλά τις... κακές τις κατέχει στα σίγουρα. Ιδού:

Αυτό τον καιρό, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) προωθεί την τελευταία της ταινία "Horrible Bosses 2" και δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή που να μην έχει πάει.

Μετά τη σούπερ αστεία εμφάνισή της στο σόου της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen de Generes) όπου τουμπάνιασε το στήθος της (!) η 45χρονη σταρ εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel).

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής ο κωμικός παρουσιαστής προετοίμασεσ την Άνιστον για ένα λεκτικό παιχνίδι όπου θα έπαιρνε μέρος εκείνη ενάντια στο άλλο "Φιλαράκι", Λίζα Κούντροου (Lisa Kundrow).

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο φίλες έπρεπε να κοντραριστούν στις... βρισιές. Μία η κάθε μία και χωρίς επανάληψη φυσικά. Εκεί, λοιπόν, γύρω στο 2:52 η Τζένιφερ θυμάται τις ρίζες της και πετά στα μούτρα της Λίζα τη λέξη: "Μαλ@κα".

"Τι;", αναρωτιέται ο Τζίμι και εκείνη εξηγεί: "Είναι ελληνικά". Και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους δύο τις παρέας και όλους όσους παρακολούθησαν την εκπομπή να έχουν μάθει την εθνική βρισικά της χώρας μας..