Φουλ του λάτεξ: Το νέο ημερολόγιο της Pirelli είναι πολύ καυτό!

19.11.2014
Αναμφισβήτητα είναι μοναδικό και κάθε χρονιά ένα από τα πιο αναμενόμενα ημερολόγια που λίγοι αποκτούν. Ο λόγος για το ημερολόγιο της Pirelli που και φέτος αναμένεται να είναι στυλάτο και καυτό, γεμάτο με αιθέριες υπάρξεις. Μοντέλα, όπως η Τζόαν Σμολ (Joan Smalls), η Ιζαμπέλι Φοντάνα (Isabeli Fontana), η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima ), η Καντιντ Χαφάιν (Candice Huffine) και η Τζιτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) φιγουράρουν στις σελίδες του ντυμένες όσο πιο ελαφρά μπορούν. Για την ιστορία να σας πούμε πως το ημερολόγιο αυτό εκδίδεται από την Pirelli από το 1964, έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του σχεδόν όλα τα top μοντέλα του πλανήτη και κυκλοφορεί σ΄ένα εξόχως περιορισμένο κοινό που στην πλειοψηφία του είναι VIP πελάτες της εταιρείας ελαστικών. Στη φετινή έκδοση, που παρουσιάστηκε την Τρίτη (18/11) στο Μιλάνο, πίσω από τον φωτογραφικό φακό κάθεται ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Μέισελ (Steven Meisel). Εμείς σας χαρίζουμε μία μικρή γεύση του περιεχομένου του! Γ.Ο

Αναμφισβήτητα είναι μοναδικό και κάθε χρονιά ένα από τα πιο αναμενόμενα ημερολόγια που λίγοι αποκτούν. Ο λόγος για το ημερολόγιο της Pirelli που και φέτος αναμένεται να είναι στυλάτο και καυτό, γεμάτο με αιθέριες υπάρξεις.

Μοντέλα, όπως η Τζόαν Σμολ (Joan Smalls), η Ιζαμπέλι Φοντάνα (Isabeli Fontana), η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima ), η Καντιντ Χαφάιν (Candice Huffine) και η Τζιτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) φιγουράρουν στις σελίδες του ντυμένες όσο πιο ελαφρά μπορούν.

Για την ιστορία να σας πούμε πως το ημερολόγιο αυτό εκδίδεται από την Pirelli από το 1964, έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του σχεδόν όλα τα top μοντέλα του πλανήτη και κυκλοφορεί σ΄ένα εξόχως περιορισμένο κοινό που στην πλειοψηφία του είναι VIP πελάτες της εταιρείας ελαστικών.

Στη φετινή έκδοση, που παρουσιάστηκε την Τρίτη (18/11) στο Μιλάνο, πίσω από τον φωτογραφικό φακό κάθεται ο διάσημος φωτογράφος Στίβεν Μέισελ (Steven Meisel). Εμείς σας χαρίζουμε μία μικρή γεύση του περιεχομένου του!

Γ.Ο