Τρανταχτή η νέα κατηγορία βιασμού για Κόσμπι

19.11.2014
Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τον διάσημο κωμικό που, όπως φαίνεται η άσχημα διπλή ζωή που έκανε στα νιάτα του έρχεται να στοιχειώσει τα γεράματά του.

Γυναίκες που κατηγορούσαν τον Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby) για βιασμό είχαν μιλήσει και νωρίτερα με τον ίδιο να μην έχει κατηγορηθεί ποτέ για αυτό.

Πριν από λίγους μήνες όμως, ξεκίνησε νέος κύκλος αποκαλύψεων από τη φωνή της Μπάρμπαρα Μπόουμαν (Barbara Bowman) η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς ο 77χρονος σήμερα σταρ τη νάρκωσε και τη βίασε.

Τόσο η Μπόουμαν όσο και η επόμενη γυναίκα που μίλησε για τη δική της εμπειρία, η Τζόαν Ταρσίς (Joan Tarshis), παραδέχτηκαν ότι δεν μίλησαν ποτέ για αυτό που τους συνέβη από φόβο και σιγουριά ότι κανείς δεν θα τους πίστευε έτσι κι αλλιώς.

Και ενώ ο ίδιος ο Κόσμπι απαντά με απόλυτη σιωπή σε σχετικές ερωτήσεις, σήμερα έχουμε νέα βόμβα. Πιο τρανταχτή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες το βράδυ στο Entertainment Tonight η Τζανίς Ντίκινσον (Janice Dickinson) αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει πέσει θύμα βιασμού από τον Μπιλ Κόσμπι το 1982.

Η 59χρονη σήμερα Ντίκινσον έκανε λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ εκείνο τον καιρό και σήμερα, παίρνοντας κουράγιο από τις άλλες γυναίκες πριν από εκείνη "γιατί είναι το σωστό, γιατί της συνέβη και γιατί είναι η αληθινή ιστορία", όπως παραδέχεται η ίδια. Στη φωτογραφία που ακολουθεί η Τζανίς την εποχή που υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον Μπιλ Κόσμπι.

#JANICEDICKINSON

A photo posted by Janice Dickinson (@janicedickinson) on

"Το 1982 ήμουν στο Μπαλί", περιγράφει η Ντίκινσον "όταν μου τηλεφώνησε ο Μπιλ Κόσμπι λέγοντάς μου ότι έπρεπε να πάω στη λίμνη Ταχόε όπου εκείνος έδινε μια παράσταση για να μιλήσουμε για έναν ρόλο που θα μου έδινε στο σόου και να με βοηθήσει στο τραγούδι που έλεγα ότι ήθελα να ακολουθήσω".

Μερικούς μήνες νωρίτερα οι δυο τους είχαν γνωριστεί, είχαν δειπνήσει μαζί και είχαν κουβεντιάσει για πολλά, οπότε δεν της έκανε εντύπωση το τηλεφώνημα. Πήγε λοιπόν και τον συνάντησε η Τζανίς, έφαγαν μαζί και μετά πήγαν στο δωμάτιό της, όπου εκείνος μαζί με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί της έδωσε και ένα χάπι. "Έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησα το επόμενο πρωί χωρίς τις πιζάμες μου με το τελευταίο πράγμα στη μνήμη μου τον Μπιλ Κόσμπι με την πάτσγουορκ ρόμπα μου να πέφτει από πάνω μου", συνεχίζει η Ντίκινσον αποκαλύπτοντας και τι θα ήθελε να του πει τώρα. "Πώς τολμάς; Να πάς να γα**θείς. Και ελπίζω να σαπίσεις".

Το σίγουρο είναι πως η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει για τον Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα αντέξει να αντιμετωπίζει αυτές τις εξελίξεις με απλή σιωπή...