Ποιοι ηθοποιοί έπαιξαν ξύλο στο διάλειμμα της παράστασης;

07.11.2014
Ο Αντώνης Λουδάρος μπορεί να φαίνεται πράος και ήρεμος άνθρωπος, αλλά η αντιεπαγγελματικότητα είναι κάτι που τον εξοργίζει. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε όταν τον ακούσαμε να αποκαλύπτει στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας, πως στο παρελθόν έχει παίξει ξύλο με συνάδελφό του στο διάλειμμα θεατρικής παράστασης!

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στο θεατρο Αλίκη και στην παράσταση «Δυo Τρελοί Τρελοί Παραγωγοί», στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη και τη Βίκυ Καγιά.

O γνωστός Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εκνευρίστηκα γιατί κάποιος συνάδελφος δεν ήταν επαγγελματίας. Ήταν κάποιος από τους χορευτές, ο οποίος ερχόταν αξύριστος ακόμη και στα πόδια, ενώ υποδυόταν τη γριά. Του είπα «σε παρακαλώ ξυρίσου». Μου λέει «δεν έχω ξυραφάκια». Του απαντώ: «Εχω εγώ στο καμαρίνι μου». Μου απαντά «Δεν προλαβαίνω». «Ε, δεν μπορείς όταν πληρώνεσαι για μια δουλειά να μην την κάνεις σωστά! Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις» του είπα εγώ κι άρχισε να μου λέει “δεν κατάλαβα, ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις” και τα λοιπά... Μετά αυτός «παρήγγειλε» σ’ έναν φίλο του «πες του να έρθει στο τέλος της παράστασης να του πω εγώ έξω», αλλά… τον πρόλαβα στο διάλλειμα»", κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος!