Κίρα Νάιτλι: Να γιατί πόζαρα τόπλες

07.11.2014
Η μικροκομωμένη σταρ δηλώνει ηχηρά "παρούσα" στη σταυροφορία εναντίον του φώτοσοπ και εξηγεί το γιατί...

Μιλώντας στους Times του Λονδίνου η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) εξηγεί, μεταξύ άλλων γιατί αποφάσισε να ποζάζει τόπλες για τον Πατρίκ Ντεμαρσελιέ (Patrick Demarchelier) και το περιοδικό Interview, που τη φιλοξένησε και στο εξώφυλλό του τον περασμένο Αύγουστο.

"Χειρίστηκαν άλλοι το κορμί μου τόσες πολλές και διαφορετικές φορές για τόσους πολλούς και διαφορετικούς λόγους, είτε επρόκειτο για παπαράτσι φωτογράφους είτε για πόστερ ταινιών. Αυτή η φωτογράφηση ήταν μία από αυτές όπου είπα: 'ΟΚ, θα την κάνω την τόπλες λήψη, αρκεί να μην τα κάνετε [τα στήθη μου] μεγαλύτερα ή διαφορετικά'. Γιατί είναι σημαντικό να μπορείς να πεις ότι πραγματικά δεν πειράζει όπως και αν είναι το σώμα σου", τόνισε με πάθος η 29χρονη σταρ η οποία στο παρελθόν είδε -μεταξύ άλλων- να εξαφανίζεται η ρώγα της, αλλά και να φυτρώνει στήθος στο στέρνο της (η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το πόστερ της ταινίας "King Arthur")

Ιερός, λοιπόν, ο σκοπός της Κίρα, η οποία ενώνει τη φωνή της με αυτή πολλών άλλων διασήμων ενάντια στο "καταστρεπτικό και επικίνδυνο ηλεκτρονικό πείραγμα" των φωτογραφιών τους. Ιδού και η τόπλες φωτογραφία για την οποία πόζαρε μόνο εφόσον της υποσχέθηκαν ότι κανείς δεν θα έβαζε... χεράκι.