«Έλιωσε» ο ράπερ Έμινεμ από τα ναρκωτικά και τα χάπια

07.11.2014
Έχει παραδεχτεί ότι κάνει ναρκωτικά όλη του τη ζωή! Ο 42χρονος ράπερ Έμινεμ ... έμεινε μισός από τις καταχρήσεις και την επίδραση των παντώς είδους ουσιών, υπνωτικών και διεγερτικών. Πλέον τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο πρόσωπό του και στα μάτια του...

Γερασμένος, «κομμένος» και με περίεργο βλέμμα εμφανίστηκε ο γνωστός ράπερ Έμινεμ (Eminem) στα βραβεία της Wall Street Journal, «Innovator Of The Year». Όσοι ξέρουμε τον Έμινεμ σε όλη τη διάρκεια της πορείας του, ξαφνιαστήκαμε από τη μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του.

Δες είναι μόνο ότι... μεγάλωσε - είναι πια 42 ετών. Πλέον το πρόσωπό του είναι «σπασμένο» και φαίνεται επάνω του μια ... κούραση που πιθανότατα οφείλεται στις επί πολλά χρόνια εξαρτήσεις. Μάλιστα όπως ο ίδιος έχει πει στο ντοκιμαντέρ «How to Make Money Selling Drugs» κάποια στιγμή κόντεψε να χάσει την ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών: «Αν δεν είχα πάει στο νοσοκομείο, θα είχα πεθάνει. Τα όργανά μου είχαν καταστραφεί. Το συκώτι, τα νεφρά μου… τα πάντα! Δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω».


Ο εθισμός του λέγεται ότι ξεκίνησε την περίοδο που γύριζε την ταινία «8 Mile» και έπρεπε να βρίσκεται σε κίνηση 16 ώρες την ημέρα. Λόγω του ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί πήρε Ambien, ξεκίνησε η συνταγογράφηση, και ο εθισμός του με «γελοίες ποσότητες χαπιών». Το Ambien ακολούθησαν τα Vicodin (βλέπε Dr House!) και τα Valium και το 2005 νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ για τρία χρόνια αποσύρθηκε από την μουσική. Αφού βγήκε από την αποτοξίνωση κατάφερε να μείνει μόλις ένα μήνα «καθαρός».

Χ.Τ.