Τζένη Μπότση: "Δεν είδα καμιά τεράστια διαφορά με το μπότοξ"

07.11.2014
Η 42χρονη ηθοποιός δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της και το χρόνο που περνάει και παρ όλο που έχει επισκεφτεί πλαστικό χειρούργο, δεν έχει φτάσει σε σημείο πάθει εξάρτηση από τις επεμβάσεις.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το «Το σημάδι του έρωτα» και την γνωστή ατάκα της για τον «Κωστάκη» (Στράτο Τζόρτζωγλου) αλλά η Τζένη Μπότση παραμένει μία από τις πιο σέξι παρουσίες στη μικρή οθόνη αλλά και σταθερή αξία στις λίστες των ανδρών με τις ωραίότερες Ελληνίδες.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης του Αλέξανδρου Ρήγα «Φόνισσες του Παπαδιαμάντη», μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ για την σχέση της με τον χρόνο και τις πλαστικές επεμβάσεις τονίζοντας πως δε θα ήθελε ποτέ να υπερβάλει με το νυστέρι στο σώμα της.

«Έχω συμφιλιωθεί με την εικόνα μου, γιατί πιστεύω ότι μεγαλώνω ωραία. Θέλω να διατηρούμαι καλά, πηγαίνω στο γυμναστήριο, προσέχω τι τρώω, αλλά δεν θα πέσω σε ακρότητες. Πρώτη φορά έκανα botox στα 37 μου για να σβήσω τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια μου, αλλά έχω πάνω από δυο χρόνια να το επαναλάβω. Εδώ που τα λέμε δεν είδα και καμιά τεράστια διαφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά.