Άκου πώς ονόμασε την κόρη του ο Ντάουνι Τζούνιορ

06.11.2014
Το τρίτο του παιδάκι υποδέχτηκε χθες ο διάσημος ηθοποιός και λίγο αργότερα ανακοίνωσε το όνομα που της έδωσαν με τη σύζυγό του... Χμ!!!

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Junior) πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η αγαπημένη του σύζυγος, Σούζαν (Susan) τον έκανε πατέρα για τρίτη φορά, με το πρώτο, όμως, κοριτσάκι.

Τη φωτογραφία που ακολουθεί ανέβασε ο ευτυχής πατέρας στο Instagram και είναι από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζεύγους, λίγο πριν την άφιξη της κορούλας τους..

#Nov4

A photo posted by Robert Downey Jr (@robertjohndowneyjr) on

Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδάκι, τον 2χρονο Έξτον, ενώ ο 49χρονος σταρ έχει ακόμη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο, τον 21χρονο Ίντιο.

Γνωστός για το χιούμορ του, ο Ντάουνι επέλεξε το Facebook για να ανακοινώσει τη γέννηση της κόρης του, αλλά και το παράξενο όνομά της, ως εξής:

"Ύστερα από 9 μήνες εντατικής εργασίας, η Ομάδα Ντάουνι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ μας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014.
Η κεντρική φωτογράφηση ξεκίνησε 11-14 και θα συνεχίσει μέχρι να πει, 'Μπαμπά! Με φέρνεις σε δύσκολη θέση... Είμαι 30, αυτό πρέπει να σταματήσει'.
Ναι... Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι μπήκε στο πάρτι @ 3:20 πμ στις 4 Νοεμβρίου. Είναι μάλιστα 3.170 κιλά και 50 εκατοστά συνδυασμένα με μια ποικιλία από στοιχεία της Σούζαν που προφανώς υπερτέρησαν από το δικό μου 'DNA για πέταμα'.
Θα ποστάρω φωτογραφίες εδώ + εκεί, όταν δεν θα είμαι τόσο απασχολημένος να πρωταγωνιστώ..."

Αναμένουμε...