Παντρεύεται το μοντέλο του ο Μαρκ Άντονι

06.11.2014
Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ.

Μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) πέρασε από πολλές -και πάντα όμορφες να σημειώσουμε- αγκαλιές.

Αυτή που κράτησε περισσότερο -παρά το διάλειμμα που είχε με την πιτσιρίκα κόρη του Mr. Top Shop σερ Φίλιπ Γκριν (sir Philip Green), Κλοέ (Chloe)- ήταν η σχέση με την καλλονή Σάνον ντε Λίμα (Shanon de Lima).

Και να που τελικά, όπως φαίνεται, θα το... πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο.

Το κοτρώνι με το οποίο τριγυρίζει τον τελευταίο καιρό στο χέρι της η 26χρονη Σάνον μαρτυρά ότι το είπε το "Ναι" στον 46χρονο αγαπημένο της.

Πληροφορίες του Us Weekly μάλιστα θέλουν τον γάμο να γίνεται προς το τέλος του μήνα στη Δομινηκανή Δημοκρατία.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο η μέλλουσα κυρία Άντονι δεν σταματά να ποστάρει στο Instagram της φωτογραφίες από το τελευταίο βίντεο κλιπ του καλού της στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια στο πλευρό του. "Flor Palida" λέγεται το τραγούδι, που σημαίνει "Χλωμό Λουλούδι" και το βλέπετε αμέσως στη συνέχεια...

Και με την αφορμή του βίντεο αυτού, ας θυμηθούμε την πρώτη διδάξασσα του είδους, που δεν είναι άλλη από τη διάσημη πρώην κυρία Άντονι.

2002 και "Jenny from the block" με τη Λόπεζ και τον τότε αγαπημένο, Μπεν Άφλεκ

1999 και "No Me Amas" με τη Λόπες και τον Μαρκ Άντονι. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι 6 χρονια μετά -για την ιστορία.

Και φτάνουμε στο 2012 και το... καυτό "Dance Again" όπου η Τζένιφερ έχει για συμπρωταγωνιστή της τον τότε σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart)