Η Μελέτη κάνει... μπάφους και τα νούμερα τρέμουν [vds]!

05.11.2014
«Φύσα ρούφα τράβα τονε πάτα τονε κι άναφτονε» έγινε στην πολυσυζητημένη πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη με τίτλο #Hashtag, αφιερωμένη στη λέξη/έννοια "Ελευθερία". Το ταξίδι στην Ολλανδία ήταν μια... ζαλιστική εμπειρία για την Μελέτη ...

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα - που μας έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτό το τηλεοπτικό πόνημα είναι δημοσιογραφικό και βιωματικό - έκανε χρήση ναρκωτικών (για την ακρίβεια κάπνισε μαριχουάνα) μπροστά στην κάμερα.

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ έγινε στο πλαίσιο της εξερεύνησης του #hashtag «ελευθερία» και η παρουσιάστρια ήθελε να έχει προσωπική άποψη για το τι σημαίνει να «σκάσεις» ένα τσιγάρο, όπως λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Επειδή όμως εκτός από το Λιάγκα είμαστε κι εμείς «νουμεράκηδες», είδαμε τα νούμερα τηλεθέασης για να καταλάβουμε αν τα νεανικά κοινά εκτίμησαν αυτή τη ... βιωματική προσπάθεια. Την πρεμιέρα είδαν περισσότεροι από το 1% του τηλεοπτικού κοινού! Βέβαια, τη βάση δεν την έπιασε, αφού στο γενικό έκανε μόλις 7.9%, με τα Καρντάσιανς που έκαναν 19.9% στον ΑΝΤ1. Ενώ δε υποτίθεται ότι απευθύνεται κυρίως στα νεανικά κοινά, πέρασε απαρατήρητη από τα δυναμικά κοινά, κάνοντας μόλις 5,6%!

Αναμένουμε το δεύτερο #hashtag ...