Ο Κώστας Βουτσάς κάνει τρελίτσες με την νεότερη σύντροφό του

05.11.2014
Δημιουργικός, γλυκός, πάντα παιδί, ο Πήτερ Παν του ελληνικού θεάτρου, ο Κώστας Βουτσάς εδώ και πολύ καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μιας αρκετά νεότερής του γυναίκας, της 36χρονης Αλίκης Κατσαβού...

Ο αγαπημένος ηθοποιός των παλιών καλών ελληνικών ταινιών, Κώστας Βουτσάς είναι σχεδόν 50 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύντροφό του, Αλίκη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το ζευγάρι να κάνουν σαν ερωτευμένα ξέπνοα πιτσουνάκια...

«Είναι μικρή σε ηλικία. Τηρώ τη θεωρία του Τσάρλι Τσάπλιν: "Η γυναίκα πρέπει να έχει τη μισή ηλικία του άντρα μείον πέντε χρόνια". Εγώ είμαι 83 ετών. Τα μισά μου είναι σχεδόν 41. Αν αφαιρέσουμε 5, φτάνουμε στα 36. Τόσο είναι η σύντροφός μου. Έχουμε σχεδόν 50 χρόνια διαφορά. Ζούμε ευτυχισμένοι, γελάμε συνεχώς» είχε δηλώσει για τη σύντροφό του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη έξοδό τους στο Baraonda, όπου εμφανίζεται ο υπερμέγιστος Τόλης Βοσκόπουλος! Το ζευγάρι άκουσε το «Όποια και να σαι είσαι δική μου... ένα κομμάτι, απ' τη ζωή μου... » (το υποθέτουμε αυτό!) και έκανε τρελίτσες με πεταχτά φιλιά!

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ από την οποία απέκτησε μια κόρη. Έχει δύο άλλες κόρες από τον δεύτερό του γάμο. Η μία, η Θεοδώρα Βουτσά, ακολούθησε τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από άλλο γάμο της τρίτης γυναίκας του) είναι ο γνωστός νεαρός ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.