Κι άλλη αλλαγή για τη Φουρέιρα - Έγινε τρελοκοτσιδού!

05.11.2014
Ελένη, Ελένη ... όταν θα μείνεις με μία τρίχα τότε θα μας θυμηθείς που σου λέγαμε να σέβεσαι το τριχωτό της κεφαλής! Η Ελένη Φουρέιρα κάνει διαρκώς αλλαγές στα μαλλιά της και ούτε που την προλαβαίνουμε.

Μέσα σε ένα μήνα η νεαρή τραγουδίστρια τα έβαψε ξανθά και τώρα τα έκανε... και ράστα! Τα κοτσιδάκια της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς πραγματικά αναρωτηθήκαμε... αν είναι τα δικά της τα μαλλιά, αν είναι εξτένσιον και αν είναι ... ράστα ή απλά έπλεξε λεπτούτσικα κοτσιδάκια τα μαλλιά της.

Το χιπ-χιπ λουκ συνόδευσαν στη φωτογραφία δύο σκληρά και αιμοβόρικα τυπάκια με ... γλώσσα και δάκτυλο!

Η νεαρή τραγουδίστρια, που την έχουμε συνηθίσει με άφρο μελαχρινό μαλλί, αν και έχει πολλές φορές αποπειραθεί να αλλάξει κουπ αυτή τη φορά μάς εντυπωσίασε.

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα για τα επόμενα δύο χρόνια λέγεται ότι θα βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος έχει υπογράψει με την ποδοσφαιρική ομάδα West Bromwich. Αποφάσισαν από κοινού πως η απόσταση μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στη σχέση τους, οπότε ετοιμάζει βαλίτσες για το Μπέρμινχαμ, όπου έχει ήδη μετακομίσει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.