Βουτσάς: Τρελίτσες & "καυτά" φιλιά με τη νεαρή σύντροφό του

05.11.2014
Μία από τις πιο δημιουργικές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Κώστας Βουτάς, ο οποίος εδώ και κάμποσο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής, Αλίκης Κατσαβού.

Και μπορεί το ζευγάρι να το χωρίζουν σχεδόν 50 χρόνια (εκείνη είναι μόλις 36 ετών), όμως η διαφορά δεν τους εμποδίζει να απολαμβάνουν τον έρωτα τους σαν... σχολιαρόπαιδα! "Είναι μικρή σε ηλικία. Τηρώ τη θεωρία του Τσάρλι Τσάπλιν: "Η γυναίκα πρέπει να έχει τη μισή ηλικία του άντρα μείον πέντε χρόνια". Εγώ είμαι 83 ετών. Τα μισά μου είναι σχεδόν 41. Αν αφαιρέσουμε 5, φτάνουμε στα 36. Τόσο είναι η σύντροφός μου. Έχουμε σχεδόν 50 χρόνια διαφορά. Ζούμε ευτυχισμένοι, γελάμε συνεχώς" είχε δηλωσει για τη συντροφό του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Και στην πρόσφατη έξοδό τους στο Baraonda, όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος, το ζευγάρι αδιαφορώντας για το φωτογραφικό φακό, απόλαυσε το πρόγραμμα και τη συντροφιά ο ένας του άλλου. Μάλιστα, το "μενού" τους περιλάμβανε... τρελίτσες, αλλά και "καυτά" φιλιά, αποδεικνύοντας ότι ο "έρως χρόνια δεν κοιτά"!