Δες: Η κοιλίτσα της Κέιτ άρχισε να φαίνεται

24.10.2014
Φαίνεται ότι νιώθει καλύτερα η δούκισσα του Κέιμπριτζ και άρχισε απανωτές τις επίσημες εμφανίσεις. Στη χθεσινή, μάλιστα, είδαμε και υποψία κοιλίτσας για πρώτη φορά.

Και η δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ (Kate) ξεκίνησε με τις ίδιες δυσκολίες όπως η πρώτη, που την κράτησαν για πολύ καιρό μέσα στο σπίτι.

Τα συμπτώματα υπερέμεσης εγκυμοσύνης ήταν τόσο έντονα, που ανάγκασαν την 32χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ να ματιώσει πολλές από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της και παρόλο που δεν νοσηλεύτηκε αυτή τη φορά, δέχτηκε τις φροντίδες των γιατρών κατ' οίκον.

Προχθές η Κέιτ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης και έδειξε φανερά ότι "επέστρεψε" δρυμίτερη.

Ειδικά στη βραδυνή της εμφάνιση εντυπωσίασε με μια ιδιαίτερα σέξι επιλογή ρούχου, αντίθετα με ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.

Η Κέιτ, που είναι περίπου 13 εβδομάδων έγκυος, παραβρέθηκε χθες σε φιλανθρωπική δεξίωση του Autumn Gala Evening που δόθηκε εκ μέρους του Action on Addiction στο εστιατόριο L’ Anima του ανατολικού Λονδίνου.

Υγιής και ευδιάθετη, η δούκισσα δεν σταμάτησε να χαμογελά, ενώ κάτω από το ρούχο της διαγραφόταν πρώτη φορά μια υποψία κοιλίτσας.

Δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε ότι η εμφάνιση της Κέιτ, αν και πολύ κομψή, ήταν και πάλι κάπως προκλητική. Το αξίας £595 (€753) μαύρο με διαφάνειες Temperley London κοκτέιλ φορεματάκι που επέλεξε για τη βραδιά ήταν κάπως "προχωρημένο" για μέλος της βασιλικής οικογένειας. Μας άρεσε, όμως, πολύ. Να τα λέμε κι αυτά...