Νικ Λόεμπ: Να γιατί χώρισα τη Σοφία Βεργκάρα

23.10.2014
Μετά του χοντρό φτύσιμο που του έριξε η πρώην, ο 39χρονος διαφημιστής είπε να της απαντήσει με τον δικό του τρόπο και την "έδωσε" στεγνά!

Pολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για τη Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) και τον νέο αγαπημένο της Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganiello) καθότι είναι και οι δύο νέοι, σέξι και ερωτευμένοι και, φυσικά, αποτελούν αγαπημένο θέμα για τα ΜΜΕ, τροφοδοτώντας και οι ίδιοι τα σόσιαλ μίντια με γαργαλιστικές φωτογραφίες τους, όπως η επόμενη.



Ιδιαίτερα εφόσον στην ιστορία "παίζει" και μια μικρή ίντριγκα ως προς τον χρόνο και τον τρόπο του χωρισμού της καυτής 42χρονης σταρ από τον πρώην αγαπημένο της, Νικ Λόεμπ (Nick Loeb).

Μόλις προχθές μάλιστα οι δυο πρώην αρραβωνιασμένοι βρέθηκαν σε μια επίσημη εκδήλωση και ενώ εκείνος έσπευσε να τη χαιρετήσει, εκείνη έδειξε ότι μάλλον είχε… καταρράκτη και δεν τον είδε καν μπροστά της!

Με την ευκαιρία, λοιπόν, δημοσιογράφος του περιοδικού "In Touch" τον ρώτησε ανοιχτά γιατί χώρισε από τη Σοφία –με δεδομένο μάλιστα ότι η επίσημη εκδοχή τους θέλει να χώρισαν για… γεωγραφικούς λόγους: εκείνη έμενε στο Λος Άντζελες και εκείνος στη Νέα Υόρκη.

"Ήταν εστιασμένη στην καριέρα της. Ενώ το πιο σημαντικό πράγματα για μένα είναι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Το αντιλαμβάνομαι, όμως τελείως. Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και, όπως λέει και η ίδια συνέχεια, φροντίζει να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα 15 λεπτά επιτυχίας που της αναλογούν γιατί ποιος ξέρει πότε θα τελειώσουν", απαντά ο Νικ για την πρώην αγαπημένη του η οποία, παρεμπιπτόντως έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση, τον 22χρονο Μανόλο (Manolo).

Άουτς! Αυτό σκεφτήκαμε εμείς μόλις διαβάσαμε τα σχόλια και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν πολύ σύντομα η Σοφία "θυμηθεί" κάτι από τη σχέση της με τον Λόεμπ και "φροντίσει" να το διοχετεύσει στον Τύπο… Αναμένουμε.

Στο μεταξύ, θυμήσου ακόμη μια φορά τη στιγμή του... φτυσίματος.
Ζ. Κ.