Ρενέ Ζελβέγκερ: Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές!

21.10.2014
Αυτό είναι από τα πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε. "Γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της η κατά τα άλλα συμπαθέστατη ηθοποιός;".

Ακόμη μια εμφάνιση που ξάφνιασε όλο τον κόσμο έκανε η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) η οποία -ένα παράξενο πράγμα- κάθε φορά που εμφανίζεται ύστερα από μακράν απουσία, προκύπτει ως μια... άλλη!

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, η 45χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε εμφανιστεί αγνώριστη -σχεδόν παραμορφωμένη- σε επίσημη εκδήλωση, τον περασμένο Μάρτιο γύρισε ξανά μερικά κεφάλια και χθες το βράδυ... τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε. Το πιο πιθανό σενάριο φαίνεται να είναι αφενός ότι σταμάτησε τα μπότοξ και ξεχύθηκε η... ζάρα, αφετέρου ότι τόσα χρόνια πλαστικές ήρθαν και... έκατσαν! Η μύτη πολύ διαφορετική και κάτι έκανε και "άνοιξε" τα μάτια της περισσότερο. Αυτό το χαριτωμένο σχιστομάτικο βλεμματάκι που είχαμε συνηθίσει εξαφανίστηκε μαζί με το ξανθό πλατινέ στο μαλλί.

Η ίδια πάντως έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη στην εκδήλωση του Elle για τις γυναίκες του Χόλιγουντ και πόζαρε χαμογελώντας στο πλευρό του συντρόφου της, μουσικού Ντόιλ Μπράμχαλ ΙΙ (Doyle Bramhall II).