Η Κρις Τζένερ μιλά για την αλλαγή φύλου του Μπρους

21.10.2014
Σάλος έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν τον πατριό των αδελφό Καρντάσιαν να γίνεται σιγά σιγά... γυναίκα. Η πρώην σύζυγός του, όμως, τι λέει γι 'αυτό;

Η αλλαγή στην όψη του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) είναι τόσο εμφανής που έχει εξάψει τη φαντασία του κάθε μυαλού -προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ομολογουμένως.

Η αδυναμία του πρώην ολυμπιονίκη στις πλαστικές επεμβάσεις κρατάει πολλά πολλά χρόνια, όμως τελευταία φαίνεται ότι το έχει παρακάνει "με στόχο να γίνει γυναίκα κανονική". Εξαφάνισε το μήλο του Αδάμ, λέπτυνε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, μάκρυνε μαλλί και νύχι, ξύρισε πόδια... Το μόνο που λείπει είναι το στήθος. Η Κρις (Kris) άραγε τι λέει για όλα αυτά;

Η γυναίκα που υπήρξε σύζυγός του 64χρονου Τζένερ για 23 χρόνια και μαζί έχουν βγάλει τη ζωή και τα παιδιά τους στο κλαρί μέσω των ριάλιτι εκπομπών τους, ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξη στο ET για τις φήμες περί αλλαγής φύλου που κυκλοφορούν από το 1976 (!).

"Εμένα η δική μου εμπειρία από τη ζωή με τον Μπρους είναι πολύ διαφορετική. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και τον αγαπώ πολύ. Δεν ξέρω, όμως, τι περνά αυτό τον καιρό", απάντησε η 58χρονη Κρις ενώ σε πιο συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά με το μακρύ μαλλί του πρώην συζύγου, τόνισε πως "ουδέποτε είχε λόγο στο τι κάνει ο Μπρους τις τρέσες του".

Όσο για τα ερωτικά τους μετά τον χωρισμό; Οι φήμες θέλουν τον Μπρους -άκουσον άκουσον- να έχει συνάψει δεσμό με την καλύτερη φίλη και σωσία της Κρις, Ρόντα Καμιχίρα (Ronda Kamihira), αλλά εκείνη υποστηρίζει ότι αφενός δεν γνωρίζει κάτι, αφετέρου δεν τη νοιάζει κιόλας. "Και εγώ φυσικά δεν κάθομαι στο σπίτι να κλαίω", αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα η σκληροτράχηλη κυρία Καρντάσιαν-Τζένερ και το πιάσαμε όλοι το υπονοούμενο.