Χαμός στα καμαρίνια! Άγριος καυγάς Φαίης με Σάσα;

02.10.2014
Μία γκάφα της αυθόρμητης Σάσας Σταμάτη ήταν αρκετή για να βάλει «μπουρλώτο» στο πρωινό του ΑΝΤ1 και να κάνει έξω φρενών τη Φαίη Σκορδά.

Με πολλά νεύρα σου λέει έκλεισε η εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης (1/10) και το σκηνικό συνεχίστηκε και στα καμαρίνια με το ξέσπασμα της Σκορδά εναντίον της καλής της φίλης. Τι έκανε η Σάσα;

Την ώρα που είχαν σύνδεση με κατάστημα των Αθηνών, η Σταμάτη με τον αυθορμητισμό που την χαρακτηρίζει, είπε ότι και η ίδια πηγαίνει στο εν λόγω μαγαζί και μάλιστα ψωνίζει, χωρίς να παίρνει απόδειξη. Η Φαίη προσπάθησε να τα μπαλώσει, αλλά η Σάσα συνέχισε ακάθεκτη, επιμένοντας ότι δεν παίρνει απόδειξη.

Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μετά το τέλος της εκπομπής η Φαίη φανερά εκνευρισμένη, κάλεσε τη Σταμάτη στο καμαρίνι της και όπως «κάρφωσαν» αυτήκοοι μάρτυρες, έγινε ο κακός χαμός. Η κουβέντα τους κράτησε 10 λεπτά και όπως λένε, η Σκορδά της φώναζε, προειδοποιώντας την πως αν δε συμμορφωθεί, θα φύγει!!!!

Δεν ξέρουμε, αν πράγματι έπαιξε τέτοιο σκηνικό και ήτο τόσο χοντρό, πάντως σήμερα το πρωί (Πέμπτη 2/10) η Σασα είχε γενέθλια και η Φαίη ήτο μες στην τρελή χαρά για τη φίλη της, τονίζοντας ξανά και ξανά πόσο καλό παιδί είναι.