Το θρυλικό ζευγάρι του "Love Story" 44 χρόνια μετά!

26.09.2014
Ο Ράιαν Ο' Νιλ και η Άλι ΜακΓκρόου θα μείνουν στην ιστορία ως ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια όλων των εποχών. Σήμερα ξαναβρίσκονται μαζί. Δες τους.

Η ταινία "Love Story" του 1970 έχει αφήσει εποχή περιγράφοντας μία από τις ομορφότερες ιστορίες αγάπης. Οι παλιότεροι θα θυμηθούν -και το βίντεο στο τέλος θα βοηθήσει- και οι νεότεροι θα... εμπνευστούν. (Βροχερό ΣΚ και ρομαντική ταινιούλα στο DVD είναι ό,τι πρέπει. Μόνο μην ξεχάσεις τα χαρτομάντηλα).

Πρωταγωνιστές ο Ράιαν Ο' Νιλ (Ryan O' Neil) και η Άλι ΜακΓκρόου (Ali MacGraw), στα πρώτα τους βήματα και οι δύο, έδεσαν με τον ιδανικότερο τρόπο στη μεγάλη οθόνη, και όπως φαίνεται διατηρούν ακόμη φιλικότατες σχέσεις.

Ήταν περιοδικό Hollywood Reporter που τους έφερε ξανά μαζί και τους έβαλε μάλιστα να ποζάρουν και να μιλήσουν για τον καιρό εκείνο. Στο δεύτερο βίντεο μπορείτε να δείτε και το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη και τη φωτογράφηση.

73 χρονών σήμερα ο Ο' Νιλ, 75 η ΜακΓκροου, η οποία, για την ιστορία υπήρξε παντρεμένη με τον Στιβ ΜακΚουίν (Steve McQuin), παραμένουν το ίδιο γοητευτικοί, ενώ η Άλι, όπως εξήγησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) πρόσφατα, έγινε άλλος άνθρωπος από τότε που σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.