Μανωλίδου: "Ο Άδωνις ήθελε να κάνουμε άλλα δύο παιδιά»

26.09.2014
H Eυγενία Μανωλίδου εξομολογήθηκε στην εκπομπή "Μία" πως ο Άδωνις Γεωργιάδης ήθελε να κάνουν άλλα δύο παιδιά!

«Επειδή τα δύο παιδιά είναι από τον πρώτο μου γάμο και είναι αρκετά μεγάλα, χρειαζόταν να κάνω ακόμα ένα παιδάκι. Ο Άδωνις ήθελε άλλα δύο», είπε η Μανωλίδου, που πριν από τρεις μήνες έγινε ξανά μανούλα και πρόσθεσε: «μετά τον Αλκαίο, είμαι “ποτέ μη λες ποτέ”. Βέβαια, είναι τόσο δύσκολα πια τα πράγματα στην καθημερινότητά μας, που δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για την καθημερινότητα της οικόγένειας- με την κόρη της Θεοδώρα, τον μεγάλο της γιο τον Αλέξανδρο και τον μικρό Περσέα- και το νεότερο μέλος της οικογένειας τον Αλκαίο και είπε συγκεκριμένα πως το πρώτο και το τελευταίο παιδί της έχουν 18 χρόνια διαφορά μεταξύ τους.

«Η καθημερινότητα και η ζωή ολόκληρη αλλάζει. Μπαίνει σε μια διαδικασία που εγώ είχα ξεχάσει, οφείλω να το ομολογήσω. Δεν είναι τόσο το ξύπνημα το βράδυ, που αυτό το καταφέρνουμε, όσο η προσκόλληση που έχει το βρέφος επάνω σου, που δεν μπορείς να ξεμυτίσεις ούτε για πλάκα», συνέχισε η μαέστρος για τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε η ζωή της ο ερχομός του μικρού Αλκαίου.

Η μητέρα της την βοηθάει με τα παιδιά και είναι δίπλα της ενώ η ίδια αποκάλυψε πως θα αρχίσει να ασχολείται ξανά με την μουσική και θα πρέπει να συνδυάσει την δουλειά με τα παιδιά.