Ο άντρας της Καλομοίρας κάνει θραύση στις ΗΠΑ

26.09.2014
Η τρέλα των selfies όσο πάει γίνεται όλο και μεγαλύτερη και μάλιστα οι καλές ιδέες που σχετίζονται με γκάτζετ για selfies δεν πάνε χαμένες ειδικά στις ΗΠΑ.

Ο Γιώργος Μπούσαλης, ο αντρας της Καλομοίρας μαζί με τον γαμπρό του Αγάπιο Παπαδαμαντίου δημιιούργησαν το gadget για να τραβάει κανείς την απόλυτη selfie, όπως αναφέρει το fortunegreece.

Με την ιδέα τους λοιπόν μας βοηθάνε να τραβήξουμε την τέλεια selfie με βάση μια θήκη που "αγκαλιάζει" το κινητό, της «Exofab», χωρίς να αλλοιώνει τις γραμμές της συσκευής.

Η λειτουργία της θήκης είναι απλή. Αν θέλεις να τραβήξεις μια selfie χωρίς να κρατάς το κινητό σου, μπορείς να το τοποθετείς σε μια καθαρή γυάλινη επιφάνεια, να ρυθμίσεις τον χρονοδιακόπτη του και να πάρεις την κατάλληλη πόζα!

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο γαμπρός του Γιώργου Μπούσαλη, «ξεκινήσαμε τη διαδικασία έρευνας για το προϊόν μας το 2011, με σκοπό να δημιουργήσουμε μια θήκη όπου θα "αγκάλιαζε" το κινητό χωρίς να αλλοιώνει τις γραμμές της συσκευής και ταυτόχρονα να το προστατεύει. Γι' αυτό προμηθευτήκαμε ένα ειδικό τζελ πολυορεθάνης από την Ιαπωνία. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας από τις πιο λεπτές θήκες της αγοράς, η οποία είχε παράλληλα μια ξεχωριστή ιδιότητα. Να κολλάει σε γυάλινες επιφάνειες – όπως τα τζάμια στα παράθυρα μας». Και το Καλομοιράκι φυσικά βοηθάει στην πρωήθηση της «θήκη-selfie»!