Η επίθεση που τρομοκράτησε την Κιμ Καρντάσιαν

26.09.2014
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη ριάλιτι σταρ καθώς πήγαινε να παρακολουθήσει σόου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Απαστράπτουσα, ντυμένη βασιλικά -και φυσικά από την κορφή μέχρι τα νύχια Balmain, αφού εκείνου την επίδειξη πήγαινε να δε χθες το πρωί- εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στον δρόμο για το ντεφιλέ του διάσημου οίκου στο Παρίσι.

Μαζί της ο σύζυγος Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και η μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Την ώρα, όμως που βγήκαν από το αυτοκίνητο και εν μέσω "όχλου" -γιατί όπως θα δείτε κα στο βίντεο που ακολουθεί, αυτό που γινόταν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης ήταν μέχρι και τρομακτικό- η Κιμ δέχτηκε... τάκλιν.

Δράστης ο σεσημασμένος φαρσέρ διασήμων Βιτάλι Σεντιούκ (Vitali Sediuk), ο οποίος είχε πρόσφατα "χτυπήσει" και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) -μεταξύ άλλων.

Η Κιμ λέγεται ότι τρομοκρατήθηκε για τα καλά, όμως το ξεπέρασε γρήγορα και απόλαυσε το σόου. Την προηγούμενη μέρα οι Κίμυε είχαν παρακολουθήσει το σόου του Balenciaga μαζί με την κορούλα τους.

Στο μεταξύ, ο Ουκρανός φαρσέρ μιλώντας αποκλειστικά στην DailyMail, απάντησε σχετικά με την "επίθεσή" του στην Κιμ. "Ελπίζω η Κιμ να είναι ΟΚ με αυτό και ότι δεν θα είναι έξαλλη μαζί μου γιατί δεν είχα κακό σκοπό. Ο Κάνιε είναι ένας πολύ τυχερός άντρας και η Κιμ είναι θεά".

Περίπου τα ίδια έγραψε και σε λεζάντα φωτογραφίας του που πόσταρε στο Instagram με φόντο το αυτοκίνητο των Κίμυε λίγες στιγμές πριν τον... πανικό.