Του... κέρατου στο διαζύγιο της Άμπερ Ρόουζ.

25.09.2014
Το προκλητικό μοντέλο χωρίζει και λέγεται ότι ο λόγος είναι η απιστίες. Και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για να λήξει τον γάμο της με τον Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa), με τον οποίο έχουν και έναν γιο, τον 1,5 χρονών Σεμπάστιαν (Sebastian).

Οι δύο πρώην σύζυγοι αλληλοκατηγορούνται για απιστίες σε τέτοιο βαθμό που λέγεται ότι "τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα", ενώ οι κακές γλώσσες συνδέουν τον χωρισμό με την είσοδο του Νικ Κάνον (Nick Cannon) στη ζωή της 30χρονης ηθοποιού, μοντέλου και τραγουδίστριας, Άμπερ.

Ο πρώην σύζυγος της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), μάνατζερ μεταξύ άλλων στο επάγγελμα, ανακοίνωσε μόλις τον περασμένο μήνα ότι αναλαμβάνει επαγγελματικά την εκπροσώπηση της Ρόουζ. Οι δυο τους άρχισαν να περνούν πολύ χρόνο μαζί και η ιστορία πάει λέγοντας...

Ο ίδιος ο Κάνον βέβαια, διαψεύδει κατογρηματικά ότι έχει την παραμικρή σχέση με τον χωρισμό όμως... θα δείξει.

Πάντως, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ποσταρίσματα της Άμπερ πριν από έναν μήνα όταν καμάρωνε για την οικογένειά της στην επέτειο του γάμου της ως εξής:

... αλλά και μόλις πριν από δυο εβδομάδες δες πώς ευχήθηκε στον λατρεμένο της σύζυγο χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. "Θα σ' αγαπώ για πάντα" του έλεγε. Και ύστερα ήρθε το διαζύγιο...