Αρραβωνιαστικός Κοξ: Πρόταση γάμου & στην κόρη της

24.09.2014
Ευτυχισμένη, ανανεωμένη και... λαλίστατη εμφανίστηκε η διάσημη ηθοποιός στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ όπου και αποκάλυψε τον ρόλο της κόρης της στον αρραβώνα.

Η Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της, Τζόνι ΜακΝτέιντ (Johnny McDaid) των Snow Patrol τον Ιούνιο. Μάλιστα τα χαρμόσυνα επιβεβαίωσαν αμφότεροι μέσω "διπλού χτυπήματος" στο Instagram.

Στην τελευταία εμφάνισή της στο σόου του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel), η 50χρονη σταρ αποκάλυψε ότι πριν από εκείνη, ο καλός της είχε κάνει πρόταση γάμου στη 10χρονη κόρη της, Κόκο (Cocco).


Μαμά και κόρη σε παλιότερη φωτογραφία.

Όπως διηγήθηκε με πολύ κέφι η Κόξ -πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί- ο Τζόνι είχε "πιάσει" πρώτα την Κόκο, έπεσε στα γόνατα, της πρόσφερε ένα μικρό μονόπετρο και ζήτησε την άδειά της για να ζητήσει το χέρι της μητέρας της.

Η μικρή, η οποία είναι καρπός του έρωτα της Κόρτνεϊ με τον πρώην σύζυγό της, Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette), ενθουσιάστηκε και όχι μόνο έδωσε τη συγκατάθεσή της αλλά ήθελε να το κάνουν εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

"Εμείς ήταν να φύγουμε για διακοπές, εκείνη για κατασκήνωση και επειδή ήταν τα γενέθλιά της, θα πηγαίναμε στο σπίτι της Τζεν [Άνιστον] που είναι και η νονά της για να το γιορτάσουμε", περιέγραψε η Κορτ. "Είχαν σκηνοθετήσει την όλη πρόταση. Θα μετρούσαν 1-2-3 κόβοντας κλαράκια από κάπου και εκείνος θα γονάτιζε κάνοντας την πρόταση. Η Κόκο, όμως βαρέθηκε και σε 2,3 άσχετες στιγμές άρχισε να φωνάζει κατευθείαν 3 για να κερδίσει χρόνο", αποκάλυψε η Κοξ η οποία γενικώς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Στη συνέχεια του βίντεο ο Κίμελ την πειράζει ότι παντρεύεται μικρούλη (είναι 37 ετών ο μουσικός των Snow Patrol) αλλά εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαιτέρως...