Ρουβάς - Ζυγούλη: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση

24.09.2014
Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Αριάδνης Ρουβά, που έγινε το περασμένο Σάββατο (20/9) είδαν το φως της δημοσιότητας

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βάφτισαν τη μικρότερη κόρη τους με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στην Ερμιόνη. Το μυστήριο, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, έγινε σε στενό κύκλο, με τους καλεσμένος να φτάνουν τους 100, ενώ έγινε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, επειδή η οικογένεια της νονάς κατάγεται από την Κρήτη, στη βάφτιση ήταν έντονο το άρωμα από το νησί. Μετά το τέλος του μυστηρίου η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντίλια, ενώ η Αριάδνη ξετρελάθηκε με τη στολή της και δεν την αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε.

Το δείπνο περιλάμβανε μόνο κρητικά εδέσματα και άφθονη ρακή, ενώ η ορχήστρα υποδέχτηκε την οικογένεια με μαντινάδες. Στο γλέντι που ακολούθησε βρακοφόροι από την Κρήτη χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, με τον Σάκη να φορά κι εκείνος την παραδοσιακή κρητική στολή και να τους συνοδεύει στο χορό.

Βέβαια, ο Έλληνας σταρ και ευτυχισμένος πατέρας, δε μπορούσε να μην τραγουδήσει στη βάφτιση της κόρης του. Έτσι, τραγούδησε live για τους , καλεσμένους δικές του επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, κάνοντας ειδικές αφιερώσεις στην Κάτια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.

Πηγή φωτογραφιών: Hello