Και ο ΝτιΚάπριο στο Instagram. Αγνώριστος όμως!

24.09.2014
Ο διάσημος ηθοποιός απότελεί μία από τα πιο πρόσφατες "αφίξεις" στον "θαυμαστό χώρο" του Instagram. Πόσο έχει αλλάξει, όμως!

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) μεγάλωσε. Και σοβάρεψε πολύ. Όχι μόνο κυριολεκτικά, αφού τον Νοέμβριο 40αρίζει (!) αλλά και πιο ουσιαστικά.

Κινηματογραφικά ωριμάζει ολοένα και περισσότερο και παρά το ότι φέτος έχασε το Όσκαρ μέσα από τα χέρια του, οι μετοχές του ολοένα και ανεβαίνουν στο "χρηματιστήριο της σόουμπιζ".

Πέρα από τα της υποκριτικής, βέβαια, ο 39χρονος Λίο έχει αναπτύξει και μια άλλη ανθρωπιστική δράση, που φαίνεται να τον έχει παθιάσει.

Το πάθος του, λοιπόν, έχει να κάνει με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, καθώς και με τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας τώρα αλλά και στο μέλλον.

Έχοντας ήδη ιδρύσει τον δικό του κοινωφελή οργανισμό (Leonardo DiCaprio Foundation) που εστιάζει στην προστασία της φύσης από όλες τις απόψεις ο Λίο χρησιμοποιεί το όνομά του για το καλό του κόσμου. Και δείχνει πραγματικά συνεπαρμένος από αυτό.

Σε αυτό το μήκος κύμματος, λοιπόν, ξεκίνησε και η νέα σελίδα στο Instagram όπου δίπλα στο όνομά του, ο ηθοποιός έχει γράψει "Ηθοποιός και Περιβαλλοντολόγος".

Οι έξι φωτογραφίες που έχει ποστάρει μέσα στις δύο πρώτες μέρες της "ζωής του" ως μέλος της κοινωνικής αυτής πλατφόρμας ο ΝτιΚάπριο έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την ανθρωπιστική του αυτή ενασχόληση.

Η πρώτη μάλιστα ήταν με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν (Ban Ki Moon) την ημέρα που ο ίδιος μίλησε στη σύνοδο του Ο.Η.Ε. για την κλιματική αλλαγή. Όσο για το λουκ του διάσημου ηθοποιού; Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Εμείς πάντως, δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε μιας μορφής "βίων παράλληλων" που εντοπίζουμε ανάμεσα στον Λεονάρντο και τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney). Τόσο στα προσωπικά (αν και ο Λίο τις αλλάζει τις μοντέλες λίγο πιο συχνά από τον Γιώργη) όσο και στα επαγγελματικά και τα ανθρωπιστικά.

Υπομονή αγαπητέ Λίο. Μία Αμάλ περιμένει και για σένα κάπου μέσα στην επόμενη 10ετία της ζωής σου. Μικρός είσαι ακόμη...