Μπρους Τζένερ: Απάντηση στο διαζύγιο με... διαζύγιο

24.09.2014
Ο πατριός των Καρντάσιαν περνά στην αντεπίθεση μετά την αίτηση που κατέθεσε η Κρις.

Ο γάμος της Κρις (Kris) και του Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) οδεύει και προς την οριστική και τυπική λήξη του αν και ο χωρισμός του διάσημου ριαλιτοζεύγους ισχύει στην ουσία εδώ και 11 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline η 58χρονη "μόματζερ" (από το μαμά & μάνατζερ) των αδελφών Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λίγες μέρες και σήμερα μαθαίνουμε από το E! News ότι το ίδιο έκανε και ο 64χρονος πρώην –πια- σύζυγός της, ο οποίος κατά τα άλλα φαίνεται ότι το πηγαίνει πρόσω ολοταχώς προς το να γίνει κανονική γυναίκα.

Προφανώς πρόκειται για τυπική διαδικασία έτσι ώστε να μπει η τυπική τελεία όσο πιο αναίμακτα και σύντομα γίνεται, όμως φαίνεται πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν το έχουν "καταπιεί" ακόμη, παρότι στην ουσία το γνώριζαν τόσο καιρό. Η "ώρα μηδέν" φαίνεται ότι έχε άλλη βαρύτητα!

Η 18χρονη κόρη των Τζένερ, λοιπόν, Κένταλ (Kendall) πόσταρε σήμερα μια φωτογραφία των γονιών της με μια καρδούλα στη λεζάντα που τα λέει όλα.


Σε μια παλιότερη ανάρτηση στο Instagram η Κένταλ είχε αναρτήσει ακόμη μία οικογενειακή φωτογραφία με τους γονείς και τη μικρότερη αδελφή της, Κάιλι (Kylie).