Σπίαρς: Θέλω να δω την Κέιτ με τα εσώρουχά μου

24.09.2014
Ένα κρυφό της όνειρο αποκάλυψε η πριγκίπισσα της ποπ και έχει να κάνει με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και το… μέσα από τα ρούχα της!

Εκτός από τραγουδίστρια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) είναι και σχεδιάστρια μόδας. Πρόσφατα μάλιστα λάνσαρε την πρώτη της σειρά εσωρούχων με το όνομα Intimate Britney Spears. (Κάνε κλικ επάνω στη φίρμα και δες όλη τη σειρά).

Μιλώντας, λοιπόν στην εφημερίδα "The Mirror" σχετικά, η 32χρονη σταρ εξέφρασε το θαυμασμό της για δυο διάσημες κυρίες τις οποίες θα ήθελε πολύ να δει να φορούν τις δημιουργίες της.

"Θα ήθελα πολύ να δω την Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) να φορά τα σχέδιά μου. Τη βρίσκω πολύ κουλ και σέξι", ξεκίνησε η Μπρίτνεϊ και αμέσως μετά έριξε και το "βαρύ πυροβολικό.

"Θα ήθελα επίσης πολύ να δω την Κέιτ (Kate) με τα σχέδιά μου. Αυτό θα ήταν υπέροχο", συνέχισε ενθουσιασμένη η Σπίαρς προσθέτοντας ότι θα στείλει στη δούκισσα του Κέιμπριτζ ένα κομμάτι από κάθε της σχέδιο "για να έχει πολλές επιλογές".

Τώρα βέβαια, με την εγκυμοσύνη και τις αναγούλες που την ταλαιπωρούν η Κέιτ μόνο όρεξη για τα εσώρουχα της Μπρίτνεϊ δεν θα έχει, αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις…