Το ξέσπασμα του Γκέντσογλου: Γεμίσαμε π@@τ@νες!

23.09.2014
Τις τελευταίες μέρες ο Σάββας Γκέντσογλου δε μας τα λέει καλά. Ή μάλλον μάς τα λέει κάπως περίεργα.

Για να καταλάβεις, πέντε μέρες πριν και συγκεκριμένα ανήμερα των γενεθλίων του ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό ένα περίεργο μήνυμα, όπου μεταξύ άλλων έγραφε: «Μαγκιά είναι να ζεις τη ζωή που έχεις επιλέξει, να ακολουθείς το δρόμο που εσύ χάραξες, να ξέρεις τι θέλεις, να μπορείς να λες αντίο κοιτώντας τον άλλο στα μάτια».

Τώρα, επιστρέφει με νέο εξίσου αινιγματικό μήνυμα, αλλά με σκληρό περιεχόμενο. «Γέμισε ο κόσμος π@@τ@νες. Πληρωμένες και μη! Χίλιες φορές όμως πληρωμένες, παρά π@@τ@ν@ς στην ψυχή» έγραφε το μήνυμα που ο ίδιος αναπαρήγαγε. Και αναρωτιέσαι εσύ: τι εννοεί ο ποιητής Σάββας; Έχουν κάποιον συγκεκριμένο αποδέκτη;

Πάντως, η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, Αγγελική Ηλιάδη από χθες (22/9) έχει δουλειές με φούντες, αφού πρέπει να ανεβάσει νέες φωτογραφίες της στο δικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς τις παλιές τις έσβησε ο μεγαλύτερος γιος της. Ο Γκέντσογλου από την άλλη βρίσκεται στην Κρήτη, όπου φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Εργοτέλη και όταν δεν έχει προπόνηση, ανεβάζει περίεργα μηνύματα!