Δεύτερο μωρό για Μπιγιονσέ - Τζέι Ζι;

15.09.2014
Όχι μόνο δεν χωρίζουν αλλά όπως φαίνεται περιμένουν και παιδί

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού οργιάζουν με ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα που επικαλούνται άτομα από το στενό τους περιβάλλον να αναφέρουν ότι τσακώνονται και κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια.

Πάντως το ζευγάρι δεν φαίνεται να μην τα πηγαίνει καλά στη σκηνή και έτσι συνεχίζεται κανονικά η περιοδεία τους. Κατά την διάρκεια συναυλίας τους στο Παρίσι, ο JayZ άλλαξε κάποιους στίχους του τραγουδιού του «Beach Is Better», λέγοντας «Γιατί είναι έγκυος σε ένα ακόμα παιδί», αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς.

Πάντως, οι παραβρισκόμενοι αναφέρουν πως ο ράπερ ήταν ιδιαίτερα θερμός με την τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της συναυλίας, ενώ η Μπιγιονσέ από την πλευρά της, ενώ βρισκόταν εκεί, δεν αντέδρασε ούτε σχολίασε το γεγονός.

Σύμφωνα με το ΟΚ!, πριν λίγες μέρες υπήρξε μια πηγή που αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια είναι έγκυος και αυτό είναι προφανές, αφού ο ράπερ είναι υπερπροστατευτικός μαζί της. «Έχει ενημερώσει ολόκληρο το περιβάλλον τους πως πρέπει να χρησιμοποιεί χαλαρή φωνή, χαμηλό φωτισμό, να ακούει μόνο απαλή μουσική και όλα τα τρόφιμα που τρώει πρέπει να είναι βιολογικά. Έχει δώσει πραγματικά τον καλύτερο εαυτό του, για να βεβαιωθεί ότι είναι όσο πιο άνετη και υγιής γίνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.