Συνελήφθη ο Χατζηγιάννης για μια... Φεράρι

27.08.2014
Σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες μπήκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος το πρωί της Τρίτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο τραγουδιστής μαζί με το λογιστή του πρωταγωνιστούν σε μία παράξενη υπόθεση με μία πανάκριβη Φεράρι, που φαίνεται ότι ανήκει στην εταιρεία του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο λογιστής που εκπροσωπεί την εταιρία που έχει στην κατοχή του ο Χατζηγιάννης δήλωσε την απώλεια των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Ωστόσο, μετά από σχετικό έλεγχο της αστυνομίας αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ίσχυε, αλλά το αυτοκίνητο βρισκόταν νόμιμα στην έκθεση της εταιρείας. Εξάλλου, σύμφωνα με το Newsit ο Χατζηγιάννης είχε παραγγείλει το αυτοκίνητο από το 2008, αλλά επειδή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις, η εταιρεία που του πούλησε το αυτοκίνητο, το διεκδίκησε και τελικά το πήρε στην κατοχή της.

Έτσι, όταν έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι ήταν ψευδής η δήλωση κλοπής/απώλειας που έκανε ο φοροτεχνικός του τραγουδιστή, σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, όπου στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Η υπόθεση πήρε το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίεργη αυτή πραγματικά ιστορία.