Καυτός βαμπιροέρωτας Σομερχάλντερ και Ριντ

27.08.2014
Δύο από τους πιο διάσημους βρυκόλακες της μικρής και της μεγάλης οθόνης έγιναν ζευγάρι στη ζωή.

Ο Ίαν Σομερχάλντερ (Ian Somerhalder) είναι ο "Ντέιμον Σαλβατόρε" του τηλεοπτικού "Vampire Diaries" και η Νίκι Ριντ (Nikki Reed) η "Ρόζαλι Κάλεν" του κινηματογραφικού "Twilight". Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται πολλά χρόνια και η έντονη έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο φαίνεται ότι τώρα βρήκε τον κατάλληλο χώρο για να ανθίσει.

Ο Ίαν και η Νίκι είναι ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες με πηγές να αναφέρουν ότι μένουν ήδη μαζί, τρελά ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που κοινή επίσημη εμφάνιση δεν έχουν κάνει –με την έννοια της πόζας σε κόκκινο χαλί- όμως στην προσωπική τους ζωή δεν κρύβονται και οι παπαράτσι τους τσακώνουν καθημερινά να βολτάρουν χέρι χέρι στους δρόμους και να χαίρονται τον έρωτά τους.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τα πρόσφατα βραβεία Έμι και αναρτήθηκε από τον ίδιο τον Σομερχάλντερ στο Instagram. Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να μην πόζαραν επίσημα μαζί στα πρόσφατα Έμι, όμως... ιδού:



Για την ιστορία, η προηγούμενη σχέση του Ίαν ήταν με τη συμπρωταγωνίστριά του, Νίνα Ντομπρέβ (Nina Dobrev) ενώ ο γάμος της Νίκι με τον Πολ ΜακΝτόναλντ (Paul McDonald) που είχε διαγωνιστεί στο τάλεντ σόου American Idol, έληξε τον περασμένο Μάιο ύστερα από τρία χρόνια.

Όσο για την αιματοβαμένη φωτογραφία του Ίαν στην αρχή του θέματος; Είναι από τα γυρίσματα του σίριαλ αυτό τον καιρό και ανέβηκε επίσης από τον ίδιο στο Instagram, για πλάκα!!!