Σοβαρά τραυματισμένος ο αδελφός της Πάρις Χίλτον

27.08.2014
Ο 19χρονος κληρονόμος της ομώνυμης ξενοδοχειακής δυναστείας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, ο Κόνραντ Χίλτον (Conrad Hilton) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ενεπλάκη σε καραμπόλα. Ή μάλλον… την ξεκίνησε!

Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας "Desert Sun" που μεταφέρει πληροφορίες της Τροχαίας της Καλιφόρνια, ο 19χρονος Κόνραντ οδηγούσε την BMW του –περσινό μοντέλο, όπως μαθαίνουμε- στον αυτοκινητόδρομο I-10 της Καλιφόρνια με πολύ μεγάλη ταχύτητα περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν χτύπησε ένα Volkswagen του 1971 στο πίσω αριστερό του μέρος καθώς προσπαθούσε να περάσει στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το αυτοκίνητο του εφήβου, αμέσως μετά, τράκαρε με ένα φορτηγάκι που οδηγούσε ο 31χρονος Ντέιβι Βαν (Davy Van), ο οποίος, όμως, δεν τραυματίστηκε.

Οι αναφορές θέλουν τον Χίλτον να διασώζεται μόλις και μετά βίας από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο και να μεταφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο της περιοχής (Desert Regional Medical Center) για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία υποστηρίζει ότι ενώ είχε προσπαθήσει νωρίτερα να τον σταματήσει για μεγάλη ταχύτητα, την ώρα της πρόσκρουσης δεν υπήρχε καταδίωξη σε εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι ότι ο μικρός αδελφός της Πάρις παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ενώ παρά το "άτακτο" του χαρακτήρα του, λέγεται ότι ο νεαρός Χίλτον δεν βρισκόταν υπό την επήρεια ούτε αλκοόλ ούτε ναρκωτικών τη στιγμή του ατυχήματος.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται εξελίξεις…