Αλιάγας: Η ταπεινή συγνώμη στην Παπαδημητρίου

21.08.2014
Ταπεινά συγνώμη ζήτησε από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσω Twitter, ο Νίκος Αλιάγας. Και τούτο στάθηκε αφορμή να πιάσουν δημοσίως ψιλή κουβέντα

Ποιος ο λόγος, όμως, που ο international παρουσιαστής ζήτησε συγνώμη από τη σέξι ηθοποιό, αλλά και από τη Μαίρη Συνατσάκη; Το... μπουγέλωμα. Η νέα μανία που έχει κατακλύσει το Χόλιγουντ και είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, ήρθε και στην Ελλάδα και η Παπαδημητρίου με τη Συνατσάκη αφού μπουγελώθηκαν με κρύο νερό, προσκάλεσαν να κάνει το ίδιο και ο Αλιάγας.

Εκείνος το έκανε, όχι όμως αποδεχόμενος την πρόκληση των δύο φιλενάδων, αλλά ενός Γάλλου συναδέλφου του. Και το... σνομπάρισμα αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Ωστόσο, ο παρουσιαστής μόλις αντιλήφθηκε την πρόσκληση τους, ένιωσε άσχημα κι έσπευσε να απολογηθεί.

Γιατί οι εξηγήσεις κάνουν τους καλούς φίλους. Έτσι, εξήγησε στη Ντορέττα ότι δεν είδε ότι τον είχαν προσκαλέσει, διαβεβαιώνοντας την ότι διαφορετικά θα την είχε αποδεχτεί. Η Παπαδημητρίου του εξήγησε ότι δεν τρέχει μία, αλλωστε είναι για καλό σκοπό και όλα εντάξει ανάμεσα τους.