Τίτλοι τέλους για Μαράια Κάρεϊ & Νικ Κάνον

21.08.2014
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα και πολλές σχετικές φήμες που προηγήθηκαν οι δυο τους ζουν πλέον χωριστά.

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) παντρεύτηκαν το 2008 μετά από ένα σύντομο όσο και παθιασμένο ειδύλλιο αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για επικείμενο χωρισμό πύκνωναν ολοένα.

Τώρα όμως πρόσωπο του περιβάλλοντος τους είπε στην αμερικανική κοσμική εφημερίδα In Touch ότι το ζευγάρι δεν ζει πια μαζί, μετά από πολλούς επίπονους "μήνες με ομηρικούς καυγάδες".

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης είπε πιο συγκεκριμένα ότι ο Νικ διαμένει στο Tribeca Grand Hotel, στα νότια του Μανχάταν, ενώ το σπίτι του ζεύγους στη Νέα Υόρκη βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Εντωμεταξύ, η Μαράια κινείται ανάμεσα σε ένα άλλο ξενοδοχείο του Μανχάταν και κάποιο φιλικό τους σπίτι στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Οι δυο τους χρησιμοποιούν την ανακαίνιση του σπιτιού τους ως πρόφαση για να εμφανίζονται χωριστά. "Η κατάσταση δεν παλεύεται" εξηγεί η ίδια πηγή, "είναι πλέον σαν ξένοι".

Εκπρόσωπος του 33χρονου παρουσιαστή αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που ξέσπασαν μερικές εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν τη Μαράια να σκέφτεται σοβαρά τον χωρισμό και να έχει επισκεφτεί για συμβουλές διάφορους δικηγόρους διαζυγίων.

"Η Μαράια τον έχει απομακρύνει αυτή τη στιγμή. Αλλά ανησυχεί μήπως εκείνος βάλει χέρι στα 515 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας της" είχε αποκαλύψει ένας γνωστός τους στο περιοδικό ΟΚ! τον περασμένο Μάιο, σημειώνοντας πως ο άντρας της μοιραζόταν περίπου τις ίδιες σκέψεις.

"Ο Νικ καίγεται καθώς νιώθει πως η Μαράια είναι έτοιμη να τραβήξει τη σχέση τους από την πρίζα. Έχουν ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά αφού ο εκείνος θα εκθέσει τη δική του πλευρά της ιστορίας, εκείνη το πιθανότερο είναι ότι θα συμβιβαστεί μαζί του οικονομικά και θα καταλάβει ότι ο κάποτε όμορφος έρωτας τους έχει εξατμιστεί".

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δίδυμα, τον Μορόκαν (Moroccan) ή Ρόκι για τους φίλους και την Μονρόε (Monroe) που σήμερα είναι τριών ετών.

Όπως προέκυψε τις τελευταίες ώρες, αφορμή για τον χωρισμό ήταν η δημόσια αναφορά του Νικ σε πέντε διάσημες πρώην του μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σε ραδιοφωνική εκπομπή τον Μάρτιο, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει και την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), γεγονός που προσέβαλε την αξιοπρέπεια της 42χρονης Μαράια, ανεξάρτητα αν εκείνος μιλούσε για περιπέτειες του πριν γίνουν ζευγάρι.

"Για ποιο λόγο να έρθεις στο Χόλιγουντ αν όχι για να κάνεις σεξ με διάσημες ηθοποιούς, τραγουδίστριες και μοντέλα;" είχε σχολιάσει στη συνέχεια αθώα συμπληρώνοντας ότι η Μαράια δεν ενοχλείται όταν μιλάω για την ερωτική μας ζωή, γιατί η ερωτική μας ζωή είναι φανταστική".

Τι θα θέλεις όμως; Όταν ο άλλος έχει απλωμένο το ζωνάρι για καυγά, ό,τι κι αν πεις σε θέτει υποψήφιο για αποχώρηση...