"Ξαφνικός θάνατος" στη σχέση Μαντόνα-Τιμόρ

21.08.2014
Εν μία νυκτί η ντίβα της ποπ σχόλασε τον νεαρό Ολλανδό χορευτή και μάλιστα μέσα στις διακοπές τους.

Παρελθόν αποτελεί πια η σχέση της Μαντόνα (Madonna) με τον Τιμόρ Στέφενς (Timor Steffens), καθώς εκείνη του ζήτησε να μαζέψει τα πράγματα του και να της αδειάσει τη γωνιά ενώ βρισκόντουσαν μαζί με τα τέσσερα παιδιά της σε διακοπές στη νότιο Γαλλία από τις αρχές Αυγούστου.

"Του ζήτησε ευγενικά να πάρει τη βαλίτσα του και να φύγει. Εκείνος τα μάζεψε, έφυγε και είπε ότι τελειώσανε", ανέφερε μια πηγή στο US Weekly.

Οι καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας μέσα στον Αύγουστο συνέπεσαν με τα γενέθλια του Ρόκο (Rocco) αλλά και της ίδιας τη Μαντόνα, η οποία ως γνωστόν τα γιόρτασε με συνοδό τον… 8χρονο γιο της, Ντέιβιντ (David) γιορτάζοντας σε ένα ξέφρενο πάρτι με θέμα τη δεκαετία του '20 στις Κάνες παρέα με την κολλητή της Κέιτ Μος (Kate Moss) -βλ. πρώτη φωτογραφία.

Το δώρο της Μαντόνα στον εαυτό της για τα γενέθλια της όπως το πόσταρε στο Ίνσταγκραμ: ένα χρυσό δαχτυλίδι με αμέθυστο και σιτρίν με την υπογραφή του Νιλ Λέιν (Neil Lane).

Μάλιστα, χωρίς να χύσει ούτε ένα δάκρυ για την σύντομη κατάληξη της σχέσης της, την επόμενη μέρα έβαλε πλώρη για την Ίμπιζα, όπου έμεινε στο ίδιο σπίτι που είχε φιλοξενήσει τη Μος αλλά και τη Ναόμι Κάμπελ (Naomi Cambell). Στη συνέχεια εντοπίστηκε να ξεσαλώνει στα περίφημα κλαμπ του νησιού, ενώ χτες εμφανίστηκε στην παραλία με την κόρη της και παρέα στενών της φίλων ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μακρυμάνικο μακό, βερμούδα μέχρι το γόνατο και πλατύγυρο καπέλο, παρά την ασφυκτική ζέστη, προφανώς ως προστασία από τον ήλιο.

Καθόλου τυχαία (;) όλα αυτά ακολούθησαν τη συνέντευξη που είχε δώσει ο 26χρονος Στέφενς στη βρετανική The Mirror, όπου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την 56χρονη τραγουδίστρια, για το πόσο καλά περνάει με… τα παιδιά της και εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να γίνει πατέρας και να αποκτήσει τη δική του οικογένεια –πήγαινε γυρεύοντας για να το θέσουμε απλά.

"Ποτέ δεν ήταν κάτι σοβαρό κι εκείνη δεν υπήρξε ποτέ ξετρελαμένη μαζί του" αποκάλυψε πηγή του περιβάλλοντος της ντίβας στο US Weekly: "Δούλευε για το νέο της άλμπουμ και πήγαινε τη Λόλα στο σχολείο, δεν είχε χρόνο για κάτι πιο περίπλοκο".

Άλλωστε εδώ που τα λέμε, με τέσσερα παιδιά ήδη στην πλάτη της, το τελευταίο που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τη Μαντόνα θα ήταν να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Τιμόρ, ο οποίος στην επίμαχη συνέντευξη είχε την αναίδεια να διευκρινίσει ότι "χαίρεται πολύ να κάνει παρέα με τα παιδιά της", ενώ η ίδια αποτελεί για εκείνον –απλά- "μεγάλη έμπνευση".