Σιλβέστερ Σταλόνε: Οι γυναίκες με νικάν πάντα!

21.08.2014
Μπορεί να το παίζει σκληρός και πολλά βαρύς στους κινηματογραφικούς ρόλους του αλλά στην αληθινή ζωή τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τον πάντα γοητευτικό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Cover Media, το πρόβλημα του εντοπίζεται στις διαπραγματεύσεις με το άλλο φύλο και ειδικότερα με τις γυναίκες του σπιτικού του, καθώς ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) δηλώνει απόλυτη αδυναμία να τις νικήσει στα λόγια.

Η κατάσταση του δεν θα ήταν τόσο τραγική αν δεν είχε να κάνει καθημερινά με τέσσερις από αυτές: τη σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν (Jennifer Flavin) με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και δεκαεπτά χρόνια και τις τρεις κόρες τους, τη 18χρονη Σοφία (Sophia), τη 16χρονη Σιστένε (Sistene) και τη 12χρονη Σκάρλετ (Scarlet) που εκείνες βάζουν τους κανόνες. Έτσι έχει αποδεχτεί εδώ και καιρό ότι θα πρέπει πάντα να υποχωρεί σε κάθε συζήτηση με τα θηλυκά της οικογένειας του.

Αναμνηστική φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας με τις δύο από τις κόρες και τη γυναίκα του.

"Υπάρχει ένα μεγάλο γεράκι κοντά στο σπίτι μας. Κάθε φορά που πλησιάζει τη φωλιά ενός κορακιού, γύρω στα 100 πουλιά του επιτίθενται κράζοντας και πετάει μακριά. Γιατί τα κοράκια νικάνε κάθε φορά. Έτσι νιώθω" παραδέχεται στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής Berliner Morgenpost.

"Όταν ένας άντρας θέλει να πετύχει κάτι, το παλεύει με καθαρή αποφασιστικότητα. Η γυναίκα χρησιμοποιεί τη λογική της. Δεν μπορείς ποτέ να την τουμπάρεις σε μια συζήτηση, επειδή θα σε τσακίσει με τη λογική της. Και την ενεργητικότητα της –νομίζω ότι οι γυναίκες έχουν ανεξάντλητη ενεργητικότητα" εξηγεί.

Μάλιστα, ο 68χρονος Σιλβέστερ έχει σημαντική εμπειρία στις σχέσεις του με το ωραίο φύλο αφού έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές, πρώτα το 1974 σε ηλικία 28 ετών με τη Σάσα Τζακ (Sasha Czack) με την οποία απέκτησε δύο γιούς, και μετά το 1985 με τη Μπριγκίτε Νίλσεν (Brigitte Nielsen) με την οποία παρέμεινε δύο χρόνια.

Παρότι η ζωή του δεν είναι πάντα εύκολη ο θρυλικός Ρόκι δεν θα άλλαζε με τίποτα το ταίρι του για έναν πιο καλόβολο χαρακτήρα:

Ο Σιλβέστερ και η Τζένιφερ σε αναμνηστική φωτογραφία από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους.

"Μου πήρε κάμποσο καιρό να συνηθίσω στο να παραδίδω τα ινία, αλλά έχει και τα θετικά του. Μπορείς απλά να αράζεις σε μια σκιά και ν' αφήνεις τη γυναίκα σου να κάνει όλη τη δουλειά. Φυσικά, θα παραπονιέται και θα λέει 'ποτέ δεν κάνεις κάτι!' και θ' απαντάω 'αφού θέλεις να περνάει πάντα το δικό σου. Εσύ είσαι αυτή που θέλει να συνοδεύει τα κορίτσια στο σχολείο'. 'Είσαι τρελός' θα μου πει τότε και θ' απαντήσω, 'έχεις μανία με τον έλεγχο, δεν μ' αφήνεις να κάνω τίποτα επειδή θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου'.

Αυτή είναι η τέλεια κατάσταση. Φυσικά είναι έξαλλη μαζί μου, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να κάνω κάποια δουλειά", εξομολογείται ανερυθρίαστα.

Στη φωτογραφία ποζάρει ανάμεσα στις κόρες και τη γυναίκα του, Τζένιφερ (άκρη δεξιά) στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας "The Expendables 3" στο Παρίσι, στις 7 Αυγούστου.