Ο Τζόνι Ντεπ βγάζει την κόρη του στο κλαρί!

21.08.2014
Παρότι στο παρελθόν ο σούπερ σταρ είχε προσπαθήσει να προστατέψει τα δύο παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε τρόπο, τώρα δίνει στη 15χρονη Λίλι την ώθηση που χρειάζεται για να ακολουθήσει τα βήματα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη από το Hollywood Reporter, η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ (Lily-Rose Depp) πρόκειται να αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του πατέρα της, Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp), στην κωμική ταινία "Yoga Hosers" του ανατρεπτικού σκηνοθέτη Κέβιν Σμιθ (Kevin Smith). Στην ταινία συμμετέχει και η κόρη του σκηνοθέτη, επίσης δεκαπεντάχρονη Χάρλεϊ Κουίν Σμιθ (Harley Queen Smith).

Οι δύο νεαρές που είναι στην πραγματικότητα και κολλητές από το σχολείο, υποδύονται δύο φίλες λάτρεις της καναδέζικης γιόγκα που μετά τα μαθήματα δουλεύουν μαζί σε ένα μπακάλικο, ενώ μαζί με όλα αυτά μοιράζονται και το ίδιο όνομα... Η κατάσταση περιπλέκεται όταν διαπιστώνουν πως κινδυνεύουν από μια απόκοσμη απειλή και ζητούν προστασία από έναν πληρωμένο δολοφόνο, το ρόλο του οποίου παίζει ο Τζόνι Ντεπ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα και το φιλμ αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2015.

Για όσους αναρωτιούνται με τι προσόντα η μικρή Λίλι ανέλαβε την ευθύνη ενός ολοκληρωμένου κινηματογραφικού χαρακτήρα –εκτός του ότι είναι κόρη ενός από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ- θα πρέπει να πούμε ότι τόσο ο δικός της, όσο και ο ρόλος της Χάρλεϊ βασίστηκαν στους χαρακτήρες δύο σύντομων ρόλων που είχαν παίξει στην προηγούμενη ταινία του Κέβιν, "Tusk" η οποία θα προβληθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο τον επόμενο μήνα. Μια πολύ σύντομη γεύση από την εμφάνιση τους δίνει στο βίντεο που έχει ποστάρει η ίδια στο Instagram.

Επιπλέον, η Λίλι διαθέτει ήδη μια ιδιαίτερη προσωπική ακτινοβολία, καθώς μοιάζει εκπληκτικά με την κουκλάρα μητέρα της -μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιό, Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) η οποία επίσης είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων- ενώ διαθέτει και κάτι από τη μελαγχολική έκφραση του πατέρα της σε έναν συνδυασμό που υπόσχεται πολλά.

Καθόλου τυχαία μάλιστα, όπως σημειώνει η γαλλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, η Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι που -παρεμπιπτόντως- έχει έναν δωδεκάχρονο αδελφό, τον Τζακ, διακρίνεται ιδιαίτερα για τις σέλφις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά κόρον στις προσωπικές σελίδες της, καθώς "ήδη χειρίζεται την εικόνα της στα κοινωνικά δίκτυα σαν φτασμένη επαγγελματίας" -και τυπικός εκπρόσωπος των Διδύμων (με γενέθλια στις 27 Μαΐου), προσθέτουμε εμείς.

Όπως άλλωστε μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, έχει το παιδί να μοιάσει…