Λίλι Άλεν: Όσα έκρυψε το φερμουάρ (φωτό)

20.08.2014
Για εκείνες που δεν ζήλεψαν αρκετά το φιδίσιο κορμί της 29χρονης τραγουδίστριας, οι τελευταίες φωτογραφίες που πόσταρε η ίδια στο Instagram είναι σίγουρο ότι θα βρουν τον στόχο τους.

Στη συνέχεια της σκανδαλώδους εμφάνισης της στο V Festival όπου το κατεβασμένο φερμουάρ της ασημί εφαρμοστής φόρμας της άφησε να φανεί το νεανικό της στήθος, η Λίλι Άλεν (Lily Allen) έκανε ένα διάλειμμα στο Σεν Τροπέ και άδραξε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με μαγιώ.

Μαυρισμένη και χαλαρή ποζάρει με δίχρωμο πράσινο-ροζ μπικίνι και κόκκινα γυαλιά ηλίου -σε έναν μάλλον ιδιόρρυθμο συνδυασμό μεταξύ τους- και μια μακριά λεπτή χρυσή αλυσίδα, ενώ έχει πιασμένα τα ροζ μαλλιά της σε έναν ατημέλητο κότσο.

Πιθανόν σ' αυτό το στιγμιότυπο η χαριτωμένη καλλιτέχνης και μητέρα δύο παιδιών να μάζευε λίγο ήλιο για να αντέξει τη δοκιμασία "του Παγωμένου Κουβά" που γύρισε σε βίντεο στη συνέχεια, απαντώντας στην πρόκληση της συναδέλφου της Τζες Γκλάιν (Jess Glynne).

Παρότι ο "κουβάς" δεν ήταν ακριβώς κουβάς αλλά κουβαδάκι για τα παγάκια -το 'κλεψε λιγουλάκι οφείλουμε να παραδεχτούμε- η Λίλι φαίνεται τόσο τρομοκρατημένη με την προοπτική της ψυχρολουσίας που αρχίζει να ουρλιάζει πριν το νερό αγγίξει το κεφάλι της.

Με τη σειρά της, η ίδια υπέδειξε τους φίλους της, Μίλι Μάκιντος (Millie Mackintosh), Μαρκ Ρόνσον (Mark Ronson) και τον ράπερ Γκιγκς (Giggs) για να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική "Πρόκληση του Παγωμένου Κουβά", η οποία έχει ήδη κάνει ρεκόρ δωρεών με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συγκέντρωση χρημάτων στον αγώνα ενάντια της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS) κι έχει συνεπάρει σύσσωμο το Χόλιγουντ, έχει διασχίσει διέσχισε τον Ατλαντικό ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη νήσο της Βρετανίας.