Ο αγαπημένος της Μαντόνα θέλει παιδί!

20.08.2014
Ο 26χρονος σύντροφος της ντίβας δηλώνει έτοιμος να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

"Θέλω να γίνω μπαμπάς, έχω στόχο να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια, είναι κάτι που έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου συνεχώς" αποκάλυψε ο ίδιος ο Τιμόρ Στέφενς (Timor Steffens) στη βρετανική εφημερίδα The Mirror.

"Συναναστρέφομαι με πολλές διασημότητες. Συναναστρέφομαι με τα παιδιά τους, βλέπω τον κόσμο. Αλλά το κάνω γιατί ενδιαφέρομαι βαθιά για το ποια είναι πραγματικά. Είμαι πολύ στοργικός άνθρωπος –ο λόγος που κάνω παρέα μαζί τους είναι γιατί νιώθω έναν ισχυρό δεσμό μαζί τους".

Ο Τιμόρ παραδέχεται πως είναι σημαντικά νεότερος από τη 56χρονη σύντροφο του, αλλά δεν τον πειράζει η διαφορά ηλικίας. Μάλιστα, το να βγαίνει με κάποια 30 χρόνια μεγαλύτερη του τού κεντρίζει το ενδιαφέρον. "Υπάρχει ένα χάσμα ηλικίας ανάμεσα σε εμένα και τη Μαντόνα, αλλά δεν το προσέχω. Οι κοπέλες μου ήταν πάντα μεγαλύτερες από εμένα κι έτσι μ' αρέσει. Μαθαίνω πολλά" εξηγεί:

"Η μητέρα είναι πηγή έμπνευσης. Είναι μαχητική, μια δυνατή ανεξάρτητη γυναίκα και κάθε σχέση που είχα στο παρελθόν ήταν κυρίως με γυναίκες που είναι ανεξάρτητες και θέλουν να έχουν άποψη".

Ο ολλανδός χορευτής λέει ότι μαθαίνει πολλά και από τη Μαντόνα, ενώ τον συγκινεί ιδιαίτερα το επαγγελματικό ήθος και η δύναμη της:

"Πάντα αναζητά καινούργιες προκλήσεις στη ζωή. Όταν όλοι ακολουθούν τον δεξί δρόμο εκείνη θα πάρει τον αριστερό για να δείξει ότι έχει ένα όραμα και τον δικό της τρόπο έκφρασης. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα και δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Αυτό είναι που την κάνει καλλιτέχνη".