Η Λίντσεϊ Λόχαν θέλει μόνο "ξενέρωτους" φίλους

20.08.2014
Νέα δημοσιεύματα θέλουν την ατίθαση σταρ να έχει σοβαρευτεί και να προσπαθεί να ξαναβρεί τους παλιούς καλούς της φίλους, καθώς μετακόμισε στο Λονδίνο για να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της.

Η Λίντσεϊ Λόχαν φαίνεται να έχει καταφέρει να κρατηθεί μακριά από μπελάδες εδώ και ένα χρόνο μετά την αναγκαστική παραμονή της σε κέντρο αποτοξίνωσης μέσω δικαστικής εντολής και τώρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη θέση της στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση "Speed the Plow" που κάνει πρεμιέρα στο Ουέστ Εντ του Λονδίνου τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, όσο βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα η 28χρονη ηθοποιός δεν έχει έρθει σε επαφή με την παρέα που ασκούσε θετική επιρροή επάνω της όσο βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, αλλά φαίνεται πως τώρα κάτι αλλάζει.

"Η Λίντσεϊ έκανε κάθε προσπάθεια να επανασυνδεθεί με τους πιο συγκροτημένους φίλους της όσο βρισκόταν στη Νέα Υόρκη" αποκάλυψε πρόσωπο του περιβάλλοντος της στο RadarOnline.

Εκτός από το Λονδίνο, τελευταία η Λόχαν ταξίδεψε στην Ίμπιζα, αλλά και τη Μύκονο με αποτέλεσμα οι φίλοι της να νομίζουν πως τους αγνοούσε. Αλλά εκείνη προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι απλά δεν έμαθε ποτέ πως την ψάχνουν.

"Η Λίντσεϊ είπε ότι είχε ανάγκη να ξεφύγει και να καθαρίσει το μυαλό της" αποκάλυψε το ίδιο πρόσωπο, "αλλά τώρα προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Η επανασύνδεση με πρόσωπα που ασκούν θετική επιρροή στη ζωή της είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση".

Την περασμένη εβδομάδα η Λίντσεϊ έδωσε μια συνέντευξη στη MailOnline στην οποία μίλησε για το πόσο ανυπομονεί να εμφανιστεί στη σκηνή, ενώ τόνισε ότι είναι πια έτοιμη να βάλει πίσω της τις ασχήμιες του παρελθόντος, καθώς είχε κάνει πολλά λάθη αλλά τώρα είναι ένας άλλος άνθρωπος.

"Νομίζω πως απλά η σκέψη της αρχής, τη νύχτα της πρεμιέρας, αυτή με αγχώνει περισσότερο. Μπορεί να τα μπουρδουκλώσω την πρώτη νύχτα από τον φόβο μου" αστειεύτηκε πριν παραδεχτεί σοβαρά:

"Δεν έχω παίξει σε θεατρικό άλλη φορά. Δεν έχω πάρει καν μαθήματα ηθοποιίας, δεν έχω ποτέ κάνει κάτι ανάλογο. Πρόκειται για κάτι εντελώς νέο για μένα και είναι ζωντανό".

Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά, γεγονός είναι πως Λίντσεϊ Λόχαν έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελευταία επίσημη εμφάνιση της στο Weisses Fest 2014 στην πόλη Λιντς της Αυστρίας, όπου φωτογραφήθηκε ντυμένη με ένα βίνταζ μάξι φόρεμα Calvin Klein, ζώνη-αλυσίδα Saint Laurent και ψηλοτάκουνες πιπ-τοου γόβες με στρας Christian Loboutin αποδεικνύοντας ότι παρά το ταραγμένο παρελθόν της, δεν έχει χάσει στο ελάχιστο την αίσθηση του στυλ που την έκανε τόσο δημοφιλή.