Μπίελ- Τίμπερλεικ: βλέπουν ειδικό γονιμότητας;

04.08.2014
Το ενδιαφέρον της να συμβουλευτεί έναν ειδικό γονιμότητας φαίνεται πως έχει εκφράσει η ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) και σύζυγος του μουσικού Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake).

Σύμφωνα με πρακτορείο Cover και το αμερικάνικο περιοδικό Οκ, η 32χρονη ηθοποιός και ο 33χρονος τραγουδιστής είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, μετά το γάμο τους, τον Οκτώβριο του 2012.

Το δημοσίευμα του Οκ αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί μήνες τώρα να αποκτήσει μωρό και η επίσκεψη σε ένα ειδικό γονιμότητας πιστεύεται πως θα τους βοηθήσει να επισπεύσουν την διαδικασία.

Πηγή από το περιβάλλον της Μπίελ ανέφερε πως η ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να αποκτήσει παιδί ενώ η γιαγιά του Τζάσιτν, Σάντι, είχε μιλήσει τον Μάιο για την επιθυμία του εγγονού τους να αποκτήσει σύντομα παιδί.

Εν το μεταξύ και η Τζέσικα είχε μιλήσει πρόσφατα για την επιθυμία της να γίνει σύντομα μητέρα:

''Δεν είμαι σίγουρη πότε θα γίνω μητέρα αλλά αργά ή γρήγορα θα συμβεί κι αυτό'', είχε τονίσει η Τζέσικα στα πλαίσια της συμμετοχής της στην ταινία '' The Truth About Emanuel''.

Κ.Π