Ποια ηθοποιός είπε: "Έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά"

04.08.2014
Πολλές μπορεί να το έκαναν αλλά λίγες το παραδέχονται! Η Ρένια Λουιζίδου εξομολογείται πως αφού γέννησε έκανε πλαστική στην κοιλιά της.

H Ρένια Λουιζίδου μίλησε λοιπόν σε συνέντευξη της για το πώς κυκλοφορεί στο σπίτι που της αρέσει να είναι χαλαρή και απεριποίητη στο σπίτι: “ Η πρώτη μου δουλειά μετά το γύρισμα, όπου είμαι 12 ώρες πάνω σε τακούνια και με τη βλεφαρίδα κάγκελο, είναι να πιάσω τα μαλλιά μου κοτσίδα και να φορέσω αθλητικά παπούτσια για να νιώσω άνετα. Ύστερα από 19 χρόνια νομίζω ότι ο άντρας μου ξέρει πια πολύ καλά πως είμαι χωρίς μακιγιάζ. Όσο για το αγαπημένο μου ρούχο μες στο σπίτι είναι μία παμπάλαια φόρμα που από τα πολλά πλυσίματα έχει πάρει το σχήμα του σώματος πια”, είπε η ηθοποιός με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σε ερώτηση σχετική με τις πλαστικές επεμβάσεις και το αν της περνάει από το μυαλό να έκανε μια επέμβαση για να διατηρήσει την εικόνα της όπως την βλέπουμε σε παλιότερα σήριαλ η απάντηση της ήταν η εξής: “Εννοείται ότι διαπιστώνω διάφορες, όχι μόνο παρακολουθώντας κάποιο παλιό σίριαλ, αλλά και βλέποντας το πρόσωπο μου στον καθρέφτη. Δεν αισθάνομαι όμως ότι η εικόνα μου με θίγει. Είμαι 48 ετών και δεν αισθάνομαι ότι δείχνω περισσότερο από την ηλικία μου. Δεν με ενδιαφέρει να δείχνω 25άρα, από τη στιγμή που και μέσα μου δεν νιώθω έτσι. Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, και μάλιστα όταν γέννησα έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά μου.”, μας είπε μιλώντας ειλικρινά. Έτσι λοιπόν επανέρχεται η κοιλιά μετά την γέννα για πολλές διάσημες που δεν το παραδέχονται όπως η Ρένια. Αυτό είναι λοιπόν το μυστικό και τις βλέπουμε όλες πιο αδύνατες από πριν!