Πλάκα: γιατί "τα πήρε" με την Τσιμτσιλή;

28.07.2014
H Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα. Τα κορίτσια μίλησαν για πολλά και διάφορα αλλά σε κάποιο σημείο η κουβέντα πήγε στα προσωπικά της Πηνελόπης και ειδικότερα στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τις φωτογραφίες που την έδειχναν σε τρυφερές στιγμές με τον Κώστα Αποστολάκη.


"Ρε συ Πηνελόπη, πιστεύεις ότι το γεγονός ότι είσαι τόσο νέο, ωραίο κορίτσι είναι η βασική αιτία που όλοι ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή; Ξέρω για κάποιες σχέσεις σου, με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ξέρω και άλλες δέκα σχέσεις...", είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Πηνελόπη έδειξε ενοχλημένη: "Καλά, δε νομίζω να έχεις ακούσει για δέκα σχέσεις".

Καλά άσε τις δέκα, για αυτή τη μία που φημολογείται πως διατηρεί με τον Κώστα Αποστολάκη τι έχει να πει; “ Απλά δεν θέλω να σχολιάσω” , είπε το κορίτσι.

Και συνέχισε ελαφρώς ενοχλημένο: “Φυσικά και το περίμενα επειδή στα μπουζούκια ήμουν”, σχολίασε σχετικά με τις φωτογραφίες που είδαμε τότε. " Ε δεν ήταν σπίτι της το κορίτσι πήγε να διασκεδάσει" σχολίασε και η Σταματίνα. Της έκοψε όμως την φόρα η Πηνελόπη: "Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα! Αν είναι εύκολο..." και άλλαξε την κουβέντα: "Να πούμε για την παράσταση";

"Γιατί ρε συ Πηνελόπη; Εμείς σε εκνευρίσαμε επειδή κάναμε μια ερώτηση;" απόρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. "Όχι δεν εκνευρίζομαι, απλώς έρχομαι σε δύσκολη θέση. Αυτό...", είπε η Πηνελόπη. Δεν μένει παρά να δούμε τι θα πει και ο Κώστας λοιπόν...

Δες τη μία και μοναδική ολόγυμνη φωτογράφηση της Πηνελόπης Πλάκα