Βεργκάρα- Μανγκανιέλο άναψαν φωτιές στο Μαϊάμι

28.07.2014
Μπορεί να ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι εργένης του Χόλυγουντ, αλλά απ’ ότι φαίνεται η hot Σοφία Βεργκάρα δε δυσκολεύτηκε να τυλίξει στα δίχτυα της τον Τζο Μανγκανιέλο.

Ήδη από τα γενέθλιά της είχαμε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού αγκαλιά και μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Σοφία τον πήγε στα πεθερικά κι όλοι μαζί δείπνησαν σε εστιατόριο.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο κι όσο περίμεναν τις βαλίτσες τους, το ζευγάρι δεν κρατιόταν με τις γλώσσες τους να έχουν μπλέξει και να μη λένε να ξεμπλέξουν.

Στο δείπνο δε η σέξι ηθοποιός ήταν πολύ όμορφη κι έδειχνε πολύ χαρούμενη, όπως ανέφεραν άτομα στο περιοδικό People. Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανγκανιέλο πηγαίνει επίσκεψη στα «πεθερικά» του.

Την επόμενη ημέρα την αφιέρωσαν ο ένας στον άλλο και πήγαν για μεσημεριανό σε εστιατόριο όπου και πάλι χεράκι χεράκι ήταν όλη την ώρα όπως ανέφεραν οι θαμώνες. Πέρασαν υπέροχα κι η Σοφία πλήρωσε το λογαριασμό.

Ναι, ξέρω τι θα πεις, πολύ φαγητό έπεσε, αλλά με τόσο διαχυτικό που είναι το ζευγάρι σε κοινή θέα, απ’ ότι τα καίνε και με το παραπάνω.

Τα φλας των παπαράτσι που περίμεναν απέξω πήραν φωτιά και για να μη νομίζεις ότι υπερβάλλουμε, μπορείς να το δεις, κάνοντας κλικ εδώ και βλέποντας το σχετικό βίντεο.

Ν.Ε.